19 / 03 / 2024

nef gayrimenkul New York projesi

nef gayrimenkul New York projesi

Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek. "Dünyanın En İyi Projesi" ödülüne layık görülen proje 60 kattan oluşuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef New York Manhattan Evleri!

Nef New York Manhattan Evleri 210 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması öngörülen proje “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.

Nef Gayrimenkul New York projesi!

ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu olacak Nef Gayrimenkul New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkmayı planlanıyor.

Nef New York projesi ne zaman satışa çıkacak?

Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen Nef New York projesi 60 katlı olarak dizayn edildi. Proje Nef İnşaat imzası ile yükselecek. Peki Nef New York projesi ne zaman satışa çıkacak?

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Nef New York fiyat! 

Nef New York fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor.

Nef New York nerede? 

Nef New York nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası Nef oldu!

Nef, 121 milyon dolarlık marka değeriyle Brand Finance araştırmasında "Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası" oldu.

Nef Brooklyn projesi geliyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk müteahhitlerinin dünyaya daha fazla açılması gerektiğini belirtti.  Timur, “Nef Globali kurduk. Kısa sürede 200’e yakın teklif aldık ve 4’ü projelendirildi. Hedefimiz 2023’te 10 ayrı metropolde olmak” diye konuştu.

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Jassem Mouh Alabdullah tarafından kuruldu.

Erden Timur'dan 15 Temmuz değerlendirmesi!

NEF Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi. Timur,  Türk Milleti’nin evi bildiği vatanını korumak için din, dil, düşünce ayırt etmeden tek vücut olduğunu söyledi.

New Afamıa İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Afamıa İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Yousfı ve Safooh Alyosfı ortaklığında kuruldu. 

New Star İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Star İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shah Mohammad Dawod tarafından kuruldu.

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 240 bin TL sermaye bedeli ile AMR Saıd Elsayed ve Mohammad Almudarıs ortaklığında kuruldu. 

New İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmad Farıf Mır Hamzah ve Yusoof Hakım Poor tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

nef gayrimenkul New York projesi Haberi

nef gayrimenkul New York projesi

"Nef New York satışları ne zaman başlayacak?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Nef Gayrimenkul imzası taşıyan proje 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Çeşitli sosyal olanaklar sunan New York Nef Konutları Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen proje 60 katlı olarak dizayn edildi.


Nef New York Rezidans projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

New York Nef Konutları inşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanıyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkması öngörülüyor. 

Nef New York telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge...