19 / 03 / 2024

Nef New York Manhattan Evleri!

Nef New York Manhattan Evleri!

Firma: Timur Gayrimenkul

Nef New York Manhattan Evleri 210 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması öngörülen proje “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.



Nef New York Manhattan Evleri Nef Gayrimenkul imzası ile Amerika  New York Manhattan'da inşa edilecek. Ödeme planı ve fiyatları henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede konut fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


New York Nef Konutları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor. Proje yüksek katlı otel ve konutlardan meydana geliyor.


Amerika’da parka yakın konumda olan Nef New York Manhattan Evleri 'nde çeşitli sosyal imkânlar da sunuluyor. Foldhome konseptiyle geliştirilen proje 60 kattan oluşuyor.


Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. Nef İnşaat New York ile birlikte Chicago ve Miami'de de yeni projelere hazırlanıyor. 


Nef New York Manhattan Evleri iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön