19 / 03 / 2024

Nef Newyork

Nef Newyork

Nef New York Manhattan Evleri 210 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması öngörülen proje “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.

Nef Newyork projesi nerede?

"Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen Nef Newyork Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer alması planlanıyor.

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

NEF New York projesine 200 Arap ismini yazdırdı!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Körfez sermayesinin Cityscape'de en çok NewYork projesinin dikkatini çektiğini söyledi. Timur, "NewYork projesiyle fuarda 200'e yakın kişi ilgilendi, ismini yazdırdı, talep oldu. " dedi.

Nef Newyork satılık daire!

Nef Newyork satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı şeklinde tasarlandı. Proje Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Newyork Nef iletişim bilgileri!

Newyork Nef iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmediği proje Nef Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola

Nef Newyork projesi nerede?

"Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen Nef Newyork Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer alması planlanıyor.

Nef İki Haliç projesi !

Nef İki Haliç projesi toplam 288 konut yer alıyor. Projedeki konutların Aralık 2013'te tamamlanması planlanıyor

Nef 2 Haliç iletişim !

Nef 2 Haliç iletişim için 0850 250 06 33 numaralı telefonlar aranabilir ya da internet üzerinden ulaşım sağlanabilir

Nef 2 ulaşım !

Nef 2 ulaşım için metro ya da metrobüs tercih edilebilir. Çünkü proje, merkezi bir alanda konumlandırılıyor

Nef İki Haliç daire fiyatları !

Nef İki Haliç daire fiyatları kapsamında konutların ödemeleri de fiyatlar da satış ofislerinden öğreniliyor

Nef İki Haliç projesi fiyatları !

Nef İki Haliç projesi fiyatları tercih edilen konut tipine, yer aldığı kata ve gördüğü cepheye göre farklılık gösteriyor

Nef Newyork Haberi

Nef Newyork

Nef New York Manhattan Evleri Nef Gayrimenkul imzası ile Amerika  New York Manhattan'da inşa edilecek. Ödeme planı ve fiyatları henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede konut fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


New York Nef Konutları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor. Proje yüksek katlı otel ve konutlardan meydana geliyor.


Amerika’da parka yakın konumda olan Nef New York Manhattan Evleri 'nde çeşitli sosyal imkânlar da sunuluyor. Foldhome konseptiyle geliştirilen proje 60 kattan oluşuyor.


Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. Nef İnşaat New York ile birlikte Chicago ve Miami'de de...