26 / 04 / 2024

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.



 

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, Brentford Londra projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Bugün İngiltere Başkonsolosluğu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını söyledi.

2015 yılında Newyork'ta yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvayan Nef New York projesiyle, Fransa'dan gayrimenkulün Oscar'ı sayılan "Dünyanın En İyi Projesi" ödülünü, İtalya'dan "En İyi Konut Projesi" ödülünü, Amerika'dan da "Altın Mükemmeliyet" ödülünü Türkiye'ye getirdi. Foldhome ve Foldoffice konseptlerinin yaratıcısı Nef, yurt içindeki başarısını MIPIM'de aldığı "Geleceğin Projesi" ödülüyle ilk kez yurt dışına da taşıdı. Peki proje ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Erden Timur, proje için; "Boyumuzun ölçüsünü aldık"dedi.

Timur konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Bundan 3-4 yıl önce bir ürün çıkaralım ve gösterelim dedik. İlk projeyi kendimiz yapmamız gerekiyordu, boyumuzun ölçüsünü aldık. Bürokratik süreçler Türkiye'deki gibi değil 5-6 yıl kadar sürüyor. Proje şu an geliştirme aşamasında." 

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön