19 / 03 / 2024

New York nef projesi nerede

New York nef projesi nerede

Nef New York Manhattan Evleri 210 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması öngörülen proje “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.

Nef New York fiyat! 

Nef New York fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor.

Nef New York nerede? 

Nef New York nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Erden Timur: NEF New York projesinde lansmana yaklaşıyoruz!

Erden Timur, "Magellan neden bize teklif getiriyor? Sebebi biz 5 yıldır, Bentley’in tasarımcısına kapıkolu, Sony’nin tasarımcısına musluk yaptırıyoruz. Lansmana yaklaştığımız New York projesinde de yıldız tasarımcılarla anlaştık" dedi.

Cityscape'in en pahalı projesi Nef New York!

Stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından Nef, fuarın en özel projesi olan Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Nef New York için ön talep süreci başladı!

Dubai’de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Nef New York projesinde ön talep toplanıyor!

Dubai Cityscape Global 2015’te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Nef New York projesine İtalya ve Amerika’dan iki yeni ödül!

Tasarım alanındaki farklı yorumları ve dünyaca ünlü tasarımcılarının dokunuşlarıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nef’in New York projesi ödüle doymuyor. Toplam 3 ödüllü proje, dünya devleri ile yarışıyor.

Nef New York yoğun ilgi görüyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, New York’taki projelerine 2016’nın mart ayında başlayacaklarını açıkladı. Timur, ABD’deki ikinci projelerinin ise Chicago’da olacağını söyledi.

Nef, New York’da Gökdelen Yapacak!

Nef, yurtdışı açılımına New York’tan başlıyor. Dünyanın En İyi Projesi Ödülü’nü kazanan gökdelen Empire State’e komşu olacak tasarım dünyaca ünlü mimarlık firmalarından biri olan Perkins and Will’in tasarlandı.

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.

Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek. "Dünyanın En İyi Projesi" ödülüne layık görülen proje 60 kattan oluşuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Manhattan Nef New York Evleri!

Manhattan Nef New York Evleri projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 kattan oluşacak proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

New York Nef Evleri satış ofisi!

New York Nef Evleri satış ofisi telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire tiplerinin 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak tasarlandığı proje 60 kat şeklinde yükseliyor.

New York nef projesi nerede Haberi

New York nef projesi nerede

Nef New York Manhattan Evleri Nef Gayrimenkul imzası ile Amerika  New York Manhattan'da inşa edilecek. Ödeme planı ve fiyatları henüz netleşmeyen projenin bulunduğu bölgede konut fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


New York Nef Konutları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor. Proje yüksek katlı otel ve konutlardan meydana geliyor.


Amerika’da parka yakın konumda olan Nef New York Manhattan Evleri 'nde çeşitli sosyal imkânlar da sunuluyor. Foldhome konseptiyle geliştirilen proje 60 kattan oluşuyor.


Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. Nef İnşaat New York ile birlikte Chicago ve Miami'de de...