18 / 04 / 2024

nef inşaat kampanyalaro

nef inşaat kampanyalaro

Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 tarihine kadar erteleniyor. Kişiye özel ödeme planları oluşturulan kampanya dahlinde banka kredili ödemelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi...

İnşaat şirketlerinden pandemiye özel projeler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından inşaat şirketleri de yeni modeller üretmek zorunda kaldı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, konuyla ilgili “İnşaat sektörü sanayi devrimini gerçekleştirmedi” ifadelerini kullandı.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesmiyor!

İnşaat sektöründe maliyet artışları hız kesmiyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründeki maliyetlerde yüzde 140-150 artış yaşandığına vurgu yaptı ve konut fiyatlarının artacağına dikkat çekti.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erden Timur: İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olarak gösterdiği inşaat sektörünün son 15 yıldır dünyaya örnek projeler ürettiğini dile getirdi.

Nef İn istanbul projesi nerede?

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İn İstanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. Peki Nef İn İstanbul projesi nerede?

Nef'in web sitesi ödül aldı!

Nef, sektörde bir ilk olan kullanıcı deneyimi ile tasarlanan kurumsal web sitesi nef.com.tr ile The Academy of Interactive and Visual Arts tarafından inşaat ve gayrimenkul dallarında Communicator Awards 2015 ödüllerine layık görüldü.

Nef İnşaat New York projesi!

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen Nef İnşaat New York projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.

Nef Topkapı'nın inşaatı 2015 yılında başlayacak!

İŞ GYO ve Nef in eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edeceği Topkapı projesi gün sayıyor. 80 bin 239 metrekare alanda yükselecek ve 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden oluşacak projenin çizimleri tamamlandı.

Nef İnşaat Nef Ataköy 22!

Satışların devam ettiği Nef İnşaat Nef Ataköy 22, 232 otel odası, 90 adet ticari ünite, 1.258 adet rezidans daire, 25 adet sosyal ünite olmak üzere toplam 1.605 adet bağımsız birimden meydana geliyor...

MIPIM'e kayıtlar başladı, ilk kayıt yaptıranlar Viatrans, Yorum inşaat ve Nef oldu!

11-14 Mart 2014 'te Fransa Cannes 'da düzenlenecek olan gayrimenkul fuarı MIPIM 'e katılım için kayıtlar başladı. İlk kayıt yaptıranlar; Viatrans, Yorum inşaat, Nef oldu.

Nef İnşaat Edirne Tarihi Dönüşüm projesini yürütüyor!

Edirne’de tarihi yapılar restore ediliyor ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Edirne Sarayı ve çevresi, cami ve kervansarayların çevresini de içine alan Edirne Tarihi Dönüşüm projesini ise Nef İnşaat yürütüyor...

Nef 05 Levent Offices projesinin inşaatında klasik müzik konseri düzenlendi!

Türkiye'de ilk kez, bir gayrimenkul inşaatında klasik müzik konseri gerçekleşti. Konser, Timur Gayrimenkul'ün Nef 05 Levent Offices projesinin inşaatında yapıldı

nef inşaat kampanyalaro Haberi

nef inşaat kampanyalaro

Aylık taksitler 1,400 TL'den başlangıç gösterdiği Nef ev kampanyaları hakkında detaylı bilgi vermeden önce diğer bilgilerden bahsedelim. 


Nef artı fırsatı; Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli. 


Nef ev kampanyaları kapsamında projelerde evinize ya da ofisinize ekleyebileceğiniz 24 farklı oda tipi bulunuyor.


Nef Gayrimenkul projelerinde Foldhome özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde 1 oda 1 salon olan daireler misafir geldiği zaman 2 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. Misafirin gittiğinde eviniz yeniden 1 oda 1 salona çevriliyor. 


Nef projelerinin sosyal donatı alanları arasında; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar, yürüyüş yolları, spor alanları yer alıyor. 


Kişiye özel ödeme planı oluşturulabilen Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 yılına...