28 / 03 / 2024

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Elman Bayramov tarafından kuruldu. 


Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Zümrütevler Mah.Ertuğrul Gazi Cad.B Blok No.8 B/6 Maltepe 


Geri Dön