29 / 03 / 2024

NEF izmir projeleri

NEF izmir projeleri

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, ilk kez İzmir’e fizibilitesi 1,1 milyar lirayı aşan 3 proje ile gireceğini açıkladı.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

NEF izmir projeleri Haberi

NEF izmir projeleri

Nef, konut piyasası hareketlenen İzmir'de milyar lirayı aşan proje hayata geçirmek adına çalışmalara başlıyor. Bloomberg’e konuşan, Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, ilk kez İzmir’e fizibilitesi 1,1 milyar lirayı aşan 3 proje ile gireceğini bildirdi. 

Projelerden ikisinin şehir merkezinde yer alacak rezidanslardan oluştuğunu da söyleyen Erden Timur 2019 yazında Alaçatı’ya bir proje ile gireceklerini söyledi. 

Erden Timur İzmir’deki pozitif trendin süreceğini tahmin ediyor. İzmir’i iki yılı aşkın sürede incelediklerini belirten Timur "Yurtdışındaki yerleşiklerden de göç alan bir yer. Bu nitelikli bir göç ve konut talebi doğuruyor. Bu trend devam edecek" dedi. 

Nef, şirket borcunun yüzde 38’ine yükselen döviz borcuna karşılık ise finansal enstrümanlar yerine dövizle satış yapılan pazarlara odaklanmayı tercih ediyor. Dövizle borçlanmayı doğru bulmadığını dile getiren Erden Timur "Sektörde hard currency...