28 / 03 / 2024

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...



Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Bodrum'un en özel konumlarından birinde hayat geçirilen Nef Reserve Yalıkavak projesinde, 400 metre uzunluğunda sahil ve özel kumsal bulunuyor. Yalıkavak'ta inşa edilen projede bulunan 10 kiralık ev, yepyeni özel tasarım mobilyalarla dizayn edildi. Nef Reserve Yalıkavak'ta villa ve rezidans konutlara yer veriliyor. 

Nef Yalıkavak'ta çocuk ve yetişkin havuzları, restoran, fitness center, concierge, çocuk spor alanları, tenis kortları, halı saha, basketbol sahası ve İstanbul'un sevilen çocuk kulübü Le Petit 100'ün yaratıcı atölyeler yer alıyor.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Nef Reserve Hebil projesinde 11 konut bulunuyor. 5 blok şeklinde inşa edilen projede 2 adet müstakil villa ve 9 adet konut yer alıyor. Projedeki 2+1 konutlarbüyüklükleri 159 metrekare büyüklükte.

Nef Reserve Hebil projesindeki villalar özel havuzlara sahip. Aynı zamanda projede özel iskele ve özel plaj da bulunuyor. 4 bin 50 metrekare proje alanı ve 1.805 metrekare peyzaj alanına sahip projede konut fiyatları 669 bin Euro'dan başlıyor.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Dört mevsim güneş alan bölgenin ikliminden de en iyi şekilde faydalanmak için çalışılan Nef Reserve Gölköy projesinde doğayla bir bütün olan tasarım anlayışı hakim.

Nef Reserve Gölköy'de 3+1'den 7+1'e kadar villa tipleri bulunuyor. 3+1 villaların büyüklükleri 500 ile 525 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Nef Reserve Gölköy'de 3+1 villaların fiyatları 8 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 

50 villanın bulunduğu Nef Reserve Gölköy projesi 40 bin metrekare proje alanı ve 18 bin 250 metrekare ticari alana sahip.

Web: https://www.nef.com.tr/

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com

  


Geri Dön