19 / 04 / 2024

Nef kolay yatırım fırsatları

Nef kolay yatırım fırsatları

Nef Kağıthane 03 ile Nef Merter 14 projelerinde kolay yatırım kampanyaları başladı. Kolay yatırım başlığı altında çeşitli fırsatlar sunuluyor. İşte Nef kolay yatırım avantajları...

Nef kolay yatırım Merter Konutları!

Nef kolay yatırım Merter Konutları kapsamında banka kredisi ödemeler 2 yıl sonra başlıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Arsa almak için doğru zaman mı? Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa yatırımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki arsa almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Arsa ve arazi yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Nef Arsa İzmir Satış Müdürü Şeyma Yeşim Dikmen arsa yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Nef'ten Adana'ya yatırım desteği!

İnşaat sektöründe öncü firmalar arasında olan Nef ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Zirvesi” Adana’da başladı. 9’uncusu düzenlenen zirvede Adana'ya yatırım çağrısı yapıldı.

Karadağ'da 6.5 bin euroluk gayrimenkul yatırımına oturma izni!

Birçok ülke gayrimenkul yatırımcısına fırsat kapısı açıyor. Oturma izni en kolay alınabilen ülkelerin başında Karadağ geliyor. Ülkede 6 bin 500 euroluk yatırım yapana vatandaşlık veriliyor.

Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Nef'in uzun zamandır beklenen ticari üniteleri satışa çıkıyor. Açık artırma müzayedesi 21 Aralık 2017'de yapılacak. Peki Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

İşte gayrimenkul yatırımıyla oturma izni veren 7 ülke!

Avrupa'da en ucuz ve kolay alınabilir oturma vizesine veren ülkeler açıklandı. İşte gayrimenkul yatırımıyla oturma izni veren 7 ülke....

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu.

İşte gayrimenkul yatırımı yapana vatandaşlık veren 4 ülke!

Bir ülkenin vatandaşı olmak, eğer doğuştan oralı değilseniz hiç kolay değil. Ancak bazı ülkeler var ki, gayrimenkul yatırımı yaparak vatandaşlığını alabiliyorsunuz. Peki bu ülkeler hangileri? İşte cevabı...

Nef kolay yatırım fırsatları Haberi

Nef kolay yatırım fırsatları

Nef kolay yatırım kampanyası devam ediyor. Nef Merter 14 ve Nef Kağıthane 03 projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında ödemlerde çeşitli imkanlar sunuluyor. 


Nef kolay yatırım avantajları

-Nef kolay yatırım ile yüzde 25'lik peşinat ödemesi 24 ayda yapılıyor. Kalan daire bedelinin ödemeleri 2 yıl sonra başlıyor. 

- Teslim ile beraber kira geliri elde edeceğiniz için de kredinizin yarıdan fazlasını kiranız öder.


Nef Kağıthane 03 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 297 bin TL ile 829 bin TL arasında, Nef Merter 14 projesindeki dairelerin fiyatları ise 270 bin TL ile 720 bin TL arasında değişiyor. 


Nef Merter 14 iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Esra Nur...