29 / 03 / 2024

Nef Merter Evleri satış fiyatları

Nef Merter Evleri satış fiyatları

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Nef Merter projesinde peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa edilen Nef Merter Evleri, stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.

Nef Merter Evleri satış fiyatları!

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Nef Merter Evleri'nde krediyi teslimlerde kullan!

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Nef Merter projesinde modüler sistem sayesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirilebiliyor...

Nef Merter ödeme koşulları!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İşte Nef Merter ödeme koşulları...

Nef Merter Evleri iletişim!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Merter bölgesinde hayata geçirilen Nef Merter Rezidans toplam 399 tane konuttan oluşuyor. Nef Merter Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Merter Rezidans nerede?

Daire fiyatları 70 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Evleri 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans nerede?

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat ödeniyor!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Nef Merter Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nef Merter Evleri fiyat listesi!

Nef Merter Evleri'ndeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor. İşte Nef Merter Evleri fiyat listesi...

Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri!

Daire teslimleri Eylül 2016'da gerçekleşecek olan Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri 270 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nef Merter Rezidans fiyatları!

Metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter 14 Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter Rezidans fiyatları ne kadar?

Nef Merter Evleri ulaşım!

Nef Merter Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan proje toplam 399 adet konuttan meydana geliyor.

Nef Merter 14 Evleri satış ofisi!

Nef Merter 14 Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Nef Merter 14 Evleri'nde ödemeler 2017'de başlıyor!

Timur Gayrimenkul tarafından 10 ve 15 katlı 2 blok olarak hayata geçirilen Nef Merter 14 projesinde satış süreci devam ediyor. Fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Nef Merter Evleri satış fiyatları Haberi

Nef Merter Evleri satış fiyatları

Satışları devam eden Nef Merter Konutları 'nda 12 yıllık kira garantisi veriliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler bulunuyor.


Nef Merter Evleri satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. İstanbul Güngören'e bağlı Merter'de yükselen proje 10 katlı ve 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Merter Residence 'de daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülüyor.


Nef Merter Evleri satış fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin teslim tarihine kadar yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


Timur Gayrimenkul Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge...