20 / 04 / 2024

Nef Merter Rezidans nerede?

Nef Merter Rezidans nerede?

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter 14

Daire fiyatları 70 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Evleri 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans nerede?



Nef Merter Rezidans nerede? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Satışları devam eden Nef Merter Konutları 10 ve 15 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor.


Nef Merter Konutları ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat, yüzde 1 oranında aylık taksitler ile daire teslimine kadar ödeniyor. Kalan bedel yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile vade yapılıyor.  


Timur Gayrimenkul Nef Merter projesinde yer alan stüdyo konutlar 270 bin TL, 1 oda 1 salon konutlar ise 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Nef Merter Rezidans nerede? 

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'e bağlı Merter'de hayata geçirilen Nef Merter Evleri metro ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje 399 tane konuttan meydana geliyor. 


Nef Merter Residence projesinde yer alan modüler sistem ile daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine dönüştürülebiliyor. Projede dairelerin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Nef Merter satış ofisi iletişim 

Telefon : 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön