28 / 03 / 2024

Nef Reserve Yalıkavak teslim

Nef Reserve Yalıkavak teslim

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı.

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı! Bir ay sonra teslim!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Nef'in imazasıyla hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Neva Yalıkavak satışa çıktı!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar başladı. Kısa zaman içerisinde teslimlerin yapılacak proje içerisinde 7 adet villa bulunuyor.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Neva Yalıkavak nerede?

Neva Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Neva Yalıkavak projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Neva Yalıkavak fiyat!

Neva Yalıkavak fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Neva Yalıkavak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Neva Yalıkavak önümüzdeki ay satışta! Yeni proje!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor. Proje içerisinde 8 adet villa bulunuyor.

Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz!

Bodrum'un el dğememiş koylarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz başlıyor. Nef Reserve Gölköy projesinde örnek villalar inşa edildi.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda vade farksız 50 taksit avantajı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatının yanında vade farksız 50 taksit avantajı sunuluyor. 

Nef Reserve Yalıkavak teslim Haberi

Nef Reserve Yalıkavak teslim

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Özel tasarım mobilyalarla dekore edilmiş kiralık evler sizi bekliyor. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta 10 kiralık ev, yepyeni özel tasarım mobilyalarla dekore edildi ve bu yaz gelecek ilk misafirleri için hazırlandı.

2 bin metrekare özel kumsal, çocuk ve yetişkin havuzları, restoran, fitness center, concierge, çocuk spor alanları, tenis kortları, halı saha, basketbol sahası ve İstanbul'un sevilen çocuk kulübü Le Petit 100'ün yaratıcı atölyeleriyle Nef Reserve Yalıkavak'ta bambaşka bir yaz sizi bekliyor.

Teslimler devam ediyor

Artık Nef Online üzerinden satış danışmanlarıyla görüntülü görüşebilir, daire planlarını ve örnek evleri inceleyebilir, size özel ödeme planlarıyla hemen Nef Reserve Yalıkavak'ta bir ev sahibi olabilirsiniz. Teslimlerin devam ettiği Nef Reserve Yalıkavak, Nef Online'da sizi bekliyor.

http://online.nef.com.tr