20 / 04 / 2024

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.



Nef, 2017’de bin 856 konut, 2018’de ise 2 bin 425 konut teslimi gerçekleştirmişti. Son dört yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, konut teslimlerine 2019da da devam ediyor.

Yalıkavak’ta son denize sıfır koyda yer alan, 460 metre sahil ve 2 bin metrekare kumsala sahip Nef Reserve Yalıkavak’ta teslim heyecanı Ağustos ayında başladı. Nef Reserve Yalıka-vak’taki ilk villayı teslim almanın heyecanını yaşayan Alican Duran ve ailesi, “Özenle çalıştığınızı düşünüyoruz, bu da bizim için bir ailenin içine girmiş kadar sevindirici” dedi-Kısa sürede teslimleri tamamlanacak projede gelecek yaz yaşam başlayacak.

Forbes'te yer alan habere göre; Nef Reserve Yalıkavak’ın içerisinde yer alan Kasaba Meydanında bu yaz açılan ünlü çocuk kulübü Le Petit 100, projede yaşayacak ve yaz tatilini Bodrum’da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştıracak. Nef Reserve Yalıkavak, çocuk sahibi ünlülerin gözdesi olan Le Petit 100 un İstanbul’dan sonra ikinci şubesi oldu. 2020 yazında Kasaba Meydanında, projedeki yaşamın başlaması ile birlikte organik manav, market, kuaför gibi ihtiyaçlara yönelik dükkanlar da yer alacak.

Yüzde 60’ı lansmana çıkmadan satılmıştı

Üç tarafı denizle çevrili 116 dönümlük bir yarımadada yer alan Nef Reserve Yalıkavak, tamamı deniz gören 398 adet villa ve rezidanstan oluşuyor. Proje 460 metre uzunluğunda bir sahil şeridine ve 2 bin metrekarelik bir kumsala sahip. Nef Reserve Yalıkavak’ı prestij projesi olarak gördüklerini ifade eden Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, “Bodrumun en nitelikli projelerinden Nef Reserve Yalıkavak’ta dünyanın en lüks resort otel zincirlerinden Banyan Tree Otel Grubu yer alacak. Banyan Tree böylece Avrupa’daki ilk otelini de Türkiye’de açmış olacak” dedi.

Doğanın içinde paylaşım ekonomisi

Nef Yalıkavak’m bir sahil sitesi konseptinde olmasını hayal ettiklerini, ‘yazlık gibi yazlık’ diyerek yola çıktıklarını kaydeden Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, “Mesela burada balıkçımız olacak. Gündoğan’da bir balıkçı ile anlaştık, sabahın 5’inde taze balık, isteyenlerin ayağına gelecek. Uyanamayan ise kasaba meydanından balığını temin edecek. Meydanımızda yer alan dükkanlar için buradaki köylerle anlaştık. Burada Nef Reserve Yalıkavak paketlemesiyle zeytinyağı, peynir, domates reçeli satılacak. Bu proje bir anlamda köylü ile kentliyi bir araya getiren bir proje olacak” dedi.

Nef Reserve Yalıkavak’taki ilk villayı teslim almanın heyecanını yaşayan Alican Duran ve ailesi, “Özenle çalıştığınızı düşünüyoruz, bu da bizim için bir ailenin içine girmiş kadar sevindirici” dedi.

Le Petlt 100, Nef Reserve Yalıkavak'ta Nef Reserve Yalıkavak’ın Kasaba Meydanında, projede yaşayacak ve yaz tatilini Bodrum’da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için bu yaz ünlü çocuk kulübü Le Petit 100 açıldı. Le Petit 100 un İstanbul’dan sonra ikinci şubesi olan Nef Reserve Yalıkavak’ta ayrıca 2020 yazında yaşamın başlaması ile birlikte Kasaba Meydanında organik manav, market, kuaför gibi ihtiyaçlara yönelik dükkanlar da yer alacak.

NEF, KONUT TESLİMLERİNE 2019'DA DA DEVAM EDİYOR

Son dört yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut testimi gerçekleştiren Nef, konut teslimlerine 2019'da da devam ediyor. 2019 başında Nef 22 Ataköy, Nef 39 Seyrantepe ve Nef 25 Şişli projelerinin teslimlerini tamamlayan ve İş GYO ile birlikte geliştirdikleri inistanbul Topkapı projesinde 404 konutun teslimini sürdüren Nef şimdi de Nef Reserve Yalıkavak'ta teslimlere başladı. Nef; 2017'de 1.856 konut, 2018de ise 2.425 konut teslimi gerçekleştirmişti.

Web: https://www.nef.com.tr/projeler/reserve-yalikavak


Geri Dön