29 / 03 / 2024

nef topkapı

nef topkapı

İnistanbul Hayat Topkapı ev fiyatları 376 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Hayat projesinde düşük peşinatla veya sıfır faizle taksitli ödeme imkanları sunuluyor...

Nef İŞ GYO Topkapı satılık!

Nef İŞ GYO Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede 16 adet dükkan yer alıyor.

Nef Topkapı İŞ GYO ne zaman teslim?

Toplam 3 bin 565 tane daireden meydana gelen Nef Topkapı İŞ GYO projesi Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilecek. Projede 16 adet dükkan yer alıyor. Peki Nef Topkapı İŞ GYO ne zaman teslim?

Topkapı Nef İŞ GYO iletişim bilgileri!

Topkapı Nef İŞ GYO iletişim bilgileri kapsamında telefon numaraları 444 9 633 veya (212) 325 23 50 olarak belirlendi. Toplam 412 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek olan projede 85 tane sosyal ünite bulunuyor.

İŞ GYO Topkapı Nef Evleri!

İŞ GYO Topkapı Nef Evleri toplam 3 bin 565 tane daireden meydana geliyor. Ön taleplerini www.hayatbeklemez.com web sitesinden toplayan projede 16 tane dükkan bulunuyor.

İş GYO-Nef Topkapı 4 ayrı proje olarak satışa çıkacak!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 Fuarı'na katılan İş GYO ve Nef eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edeceği Topkapı projesi hakkında detayları paylaştı. Proje; 4 ayrı proje halinde satışa sunulacak.

Nef Topkapı hissesini yüzde 25 artırdı!

İş GYO ve Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak hazırlanıyor...

Nef Topkapı'da payını artırdı!

Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak hazırlanıyor.

Nef, İş GYO'dan Topkapı'nın yüzde 25'ini aldı!

Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50 - yüzde 50 şeklinde paylaşılacak...

İş GYO Nef Topkapı projesi ruhsat aşamasında!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF'in birlikte hayata geçireceği Topkapı projesi, Şişecam arazisinde yer alıyor. Ruhsat aşamasındaki İş GYO Nef Topkapı projesinin yaz sonu satışa çıkması planlanıyor

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

Inİstanbul Lokal Topkapı ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Nef ve İş GYO 'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları 345 bin TL 'den başlıyor.

İş GYO ve Nef, ikinci etabı 6 ay öne çekti!

İş GYO ve NEF’in Topkapı’da beraber yürüttüğü İnistanbul projenin ilk etabına gösterilen ilgi, projenin ikinci etabının lansmanı 6 ay öne çekilmesini sağladı. İşte projenin ayrıntıları...

Topkapı Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

Nef ve İş GYO tarafından eski Şişecam arazisi üzerinde hayata geçirilen Inistanbul Lokal Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslim tarihi ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık!

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla hayata geçirilen projede yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İşte 18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi...

Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO Nef İnistanbul Lokal'de 320 bin TL'ye!

İş GYO ve Nef imzasıyla inşa edilen İnistanbul Lokal Topkapı'da bulunuyor. Projede lansman öncesi toplam 200 adet daire satışa çıkıyor.

nef topkapı Haberi

nef topkapı


İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabı İnistanbul Hayat projesinde satışlar başladı. İnistanbul Hayat projesi Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor.


Topkapı İnistanbul Hayat projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. İnistanbul Hayat Evleri projesinde yüzde 1 peşinatla veya şirket bünyesinde 48 ay 0 faizle taksitli ödeme seçenekleri yer alıyor.



İnistanbul Hayat Topkapı ev fiyatları!


İnistanbul Hayat Topkapı ev fiyatları 1+1 dairelerde 376 bin TL'den, 2+1 dairelerde 564 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Hayat Topkapı teslimleri Aralık 2018'de yapılıyor.


Topkapı İnistanbul Hayat projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 118 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 155 metrekare arasında belirlendi.



Adres: Anadolu Şişecam Askeri Fırın Sokak Çıkmazı No:1 Maltepe Mahallesi Davutpaşa – Topkapı / İstanbul


Telefon: 444 72 21

Web :...