19 / 04 / 2024

Nef Vakfı sağlık ekipmanı desteği

Nef Vakfı sağlık ekipmanı desteği

Covid-19 salgınıyla mücadeleye ilk günden beri destek veren Nef Vakfı, tüm Türkiye’deki hastanelerde ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi ve tedariki için harekete geçti.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı yeni okullar açacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) yeni okullar açacak.

Mamak Sağlık Enstitüsü'nün yapımı yüzde 80'e ulaştı!

Mamak Belediyesi’nin Sağlık Bilimleri İleri Teknoloji Araştırma Vakfı ile birlikte Türkiye’nin ilk kök hücre araştırma üzerine kurulacak merkezi olan Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün yapımı hızla devam ediyor.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı Genel Merkezi açıldı!

Üsküdar'daki Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın genel merkezi ile ve kültür merkezi törenle açıldı. Törende vakıf geleneği ile Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı'nı anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu.

Sağlık ve Eğitim Vakfı 1,5 asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor!

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan Sağlık ve Eğitim Vakfı, bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor. Vakıf, 75 milyon TL’lik yatırımı ‘şehrin yükselen ilçesi’ olarak gördükleri Çekmeköy’de hayata geçiriyo

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Bayrampaşa'da hastane açtı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bayrampaşa Vakfı’ nın özel teşebbüs işbirliğiyle inşa ettiği Baypark Hospital Hastanesi’ni hizmete açtı. Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde inşa edilen hastane 75 yataklı...

Diyanet Vakfı'na bağlı 2 hastane Sağlık Bakanlığı'na devrediliyor!

Diyanet Vakfı'na bağlı 2 hastane, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen teklifle Sağlık Bakanlığı'na geçecek. Hastanelerin bedeli en geç bir yıl içerisinde vakfa ödenecek...

Gebze Anadolu Sağlık Merkezi'nin havadan yeni görüntüleri!

Anadolu Vakfı tarafından 188 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Anadolu Sağlık Merkezi Kocaeli Gebze'de hizmet veriyor. Anadolu Sağlık Merkezi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Nef Vakfı sağlık ekipmanı desteği Haberi

Nef Vakfı sağlık ekipmanı desteği

Nef Vakfı, 500 bin koruma siperliği, 10 bin entübasyon ve numune alma kabini, 2 bin dezenfeksiyon istasyonu ve 100 bin anti bakteriyel tulum üretmeyi hedeflerken, ürettiği 340 bin adetten fazla malzemeyi sağlık kuruluşlarına ulaştırıyor.

Nef Vakfı tarafından yapılan açıklamaya göre, vakıf, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede en ön safta yer alan sağlık personellerini korumak, hastanelere destek olmak ve hastalara yardımcı olmak amacıyla harekete geçti.

Türkiye’de ilk vakanın tespit edildiği hafta, çalışmalarına başlayan Nef Vakfı; alanında uzman hocalardan, endüstriyel tasarımcılardan, malzeme ve mekatronik mühendislerden oluşan Nef Vakfı Pandemi Danışma Heyeti'ni kurdu ve tüm Türkiye’deki hastanelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretimlere başladı. 

Nef Vakfı Pandemi Danışma Heyeti’ndeki hocalardan ve hastanelerden gelen yönlendirmelerle öncelikli olarak ihtiyaç olan  malzemeler belirlenirken, endüstriyel tasarımcılarla prototipler de tasarlandı. Solunum filtresi gibi hassas...