25 / 04 / 2024

nef web sitesi yenileme

nef web sitesi yenileme

Nef, yenilediği web sitesiyle aynı yaklaşımı dijital alanda da sürdürüyor. Yeni nef.com.tr gayrimenkul sektöründe kullanıcı deneyimi (UX) ile tasarlanan ilk kurumsal web sitesi olma özelliğine sahip..

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor

Türkiye fiyatı merak edilen Oppo Reno 10 Pro Görüntüleri, 24 Mayıs Lansmanından Önce Sızdı

Oppo Reno 10 serisinin tamamı  24 Mayıs'ta Çin'de piyasaya sürülecek. Şirket, resmi Çin web sitesi aracılığıyla Oppo Reno 10, Oppo Reno 10 Pro ve Oppo Reno 10 Pro+'yı içeren serinin lansmanını onayladı.

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Milli Emlak 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Resmi web sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanlarıyla dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 14 bin 100 TL'ye arazi satacak.

İŞKUR üzerinden Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacak! 915 kişilik alım için şartlar!

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden işçi alımları yapacağına dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrasında şehir hastanelerine personel alımları gerçekleştirilecek. Peki hangi alanlarda personel alımları yapılacak? 

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank’tan müşterilerine dev kampanya müjdesi geldi. Denizbank kampanya kapsamı dahilinde tam tamına 75 bin TL ödeme yapılacağını resmi web sitesi üzerinden resmen duyurdu. Kaçırılmayacak bu fırsatı yetişen alır.

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 10 bin TL'ye arazi satacak.

Şok'ta Lenovo Notebook 15559 TL'ye, Akıllı Robot Süpürge 12399 TL'ye düştü! Bu fırsat kaçmaz

Yaptığı indirimlerle halkın teveccühüne mazhar olan Şok market 08-11 Nisan aktüel ürünler kataloğu merak ediliyordu. Perakende market zincirlerinden ŞOK, Web sitesi üzerinden 08-11 Nisan 2023 aktüel ürünlerini yayınlayarak bu merakı giderdi. 

Milli Emlak'tan 84 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor.

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...

nef web sitesi yenileme Haberi

nef web sitesi yenileme

Tasarım odaklı yaklaşımıyla sektörü ilklerle tanıştıran Nef, yenilediği web sitesiyle aynı yaklaşımı dijital alanda da sürdürüyor. Gayrimenkul sektöründe kullanıcı deneyimi (UX) ile tasarlanan ilk kurumsal web sitesi olma özelliğini taşıyan yeni nef.com.tr, Nef’in global izlerini yansıtan Nef Haritası, Nef Keşifleri ve Projeler bölümü ile kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak. 


Nef’in tüm tasarımlarına yansıyan minimalist yaklaşımın etkilerini taşıyan yeni nef.com.tr kullanıcı deneyimi (UX) ile tasarlanan sektöründeki ilk kurumsal web sitesi olarak öne çıkıyor Büyük görsel kullanımları, müşteri yolculuğu, haritalandırma ve sosyal medyanın daha ön plana çıktığı yeni web sitesinde, uzaklık ve konum bilgilerine ulaşım sağlayan haritalama sistemi de bulunuyor.  


Kullanıcının her türlü ihtiyacı A’dan Z’ye düşünüldü


Nef anlayışını her bakımdan yansıtmasını hedefleyerek tasarlanan site, aynı zamanda kullanıcı deneyimini en yüksek nitelikte tutmak üzere...