20 / 04 / 2024

Nef yurtdışı yatırımları

Nef yurtdışı yatırımları

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Koronavirüs mimariyi nasıl etkiledi?

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, koronavirüs salgını nedeniyle mimari anlayışında yaşanan büyük değişimleri anlattı.

Nef yurtdışında franchise ile büyüyecek!

Timur Holding tarafından 2010 yılında kurulan ve bugüne kadar 16 projeye imza atan Nef, özellikle patentli keşfi Foldhome ve Foldoffice'in yanı sıra, finansal ödeme inovasyonlarıyla da dikkati çekiyor...

Nef 2022'de global yatırımlarla büyüyecek!

2022 senesi için yatırımlarına hazırlanan Nef, arsa yatırımları ile büyümesini sürdürecek. 

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Mağaza yatırımları yurt dışında devam edecek!

2018 yılında yüzde 9 büyüme yakalamayı hedefleyen perakende sektörünün gündeminde dijitalleşme ve yurtdışı yatırımları olacak..

Dış yatırımların yüzde 28’i gayrimenkul işlerine gitti!

Türk yatırımcıların dışarıda da gayrimenkule ilgisinde artış var. İlk 4 ayda yurtdışında yapılan doğrudan yatırımların yüzde 28’i gayrimenkule gitti.

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Nef 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yatırımları hızlandırdı!

Gayrimenkul şirketi Nef, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında frene basmak yerine yatırımlarına hız vermeye karar verdi.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Kamu ve özel yatırımlar için Özel Altyapı Fonu kurulacak!

65. Hükümet, büyümeyi destekleyecek gelir getirici nitelikteki kamu altyapı yatırımlarına daha fazla kaynak ayırmak için “Özel Altyapı Fonu” kuracak. Oluşturulacak fonla, yurtdışından gelir getirici projelere dayalı özel kredi ve finansman sağlanacak.

Türkiye'nin yurtdışı yatırımları 10 milyar doları aşacak!

DEİK Yurtdışı Yatırımlar İş Konseyi Başkanı Kara, "Türkiye'nin yurtdışı yatırımları belirli sektörlerde ve yakın bölgelerde yoğunlaştı. 2023'te 10 milyar doları aşabiliriz" dedi.

Gayrimenkul yatırımları 2016'da öne çıkacak!

Anadolu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yurtdışında yatırım yapmaya dönük önerilerini Ekonomist için kaleme aldı. Özilhan, "Öne çıkacak sanayi yatırımları enerji, inşaat ve otomotiv sektörlerinde yaşanacak" diyor.

Yerli yatırımcının yurtdışı yatırımlarının yüzde 6,1'i inşaat!

Yerli yatırımcılar ise 2015 ocak-ağustos dönemindeki yurt dışı yatırımlarının yüzde 34,4'ünü madencilik, yüzde 20,4'ünü bilgi ve iletişim, yüzde 8,2'sini bankacılık ve yüzde 6,1'ini inşaat sektöründe yaptı.

Esas Gayrimenkul yurtdışı yatırımlarını hızlandırıyor!

Yurtiçinde ard arda alışveriş merkezi yatırımlarını açıklayan Esas Gayrimenkul yurtdışındaki yatırımlarına hız verdi. New York'taki otelini 2016'da bitirecek Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor.

Nef yurtdışı yatırımları Haberi

Nef yurtdışı yatırımları

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, düzenlediği basın toplantısında yurtdışında hayata geçirilecek konut projeleri hakkında bilgi verdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Timur, yurt dışının kendileri için çok önemli olduğunu ve yeni ülkelere açılmayı amaçladıklarını söyleyerek "10'a yakın ülkede çalışacağız. Bu ülkeleri tespit etmek için 35 ülkeyi araştırdık." dedi.

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi veren Timur, konut tarafında bu yıl gelirlerinin yüzde 60'ının yurt dışından olacağını söyledi. Yurt dışı gelirlerinin beklentilerini geçtiğini ifade eden Timur, "Yüzde 40'lar civarında olmasını bekliyorduk. Bu kadar yüksek olmasının sebebi ABD'deki iyi satışlar. Amerika'daki proje çok iyi bir satış rakamına ulaştı. Projenin 8 ayda yüzde 64'ü satıldı. Bir taraftan doların yükselişinden dolayı da buradaki TL satışlarımızın payı azaldı. Her ne kadar bu seneki yerli...