28 / 03 / 2024

Nef yurtdışında franchise ile büyüyecek!

Nef yurtdışında franchise ile büyüyecek!

Timur Holding tarafından 2010 yılında kurulan ve bugüne kadar 16 projeye imza atan Nef, özellikle patentli keşfi Foldhome ve Foldoffice'in yanı sıra, finansal ödeme inovasyonlarıyla da dikkati çekiyor...



Nef, inşaat sektörünün en genç oyuncuları arasında yer alıyor. Timur Holding tarafından 2010 yılında kurulan ve bugüne kadar 16 projeye imza atan Nef, özellikle patentli keşfi Foldhome ve Foldoffice'in yanı sıra, finansal ödeme inovasyonlarıyla da dikkati çekiyor. 2010 yılından bugüne gelen süreci markalaşma dönemi olarak gören şirket yönetimi, artık büyüme ve globalleşme döneminin geldiği düşüncesinde. Bu doğrultuda daha büyük ölçekli projeler yapmaya başlama niyeti söz konusu. 


İlk proje ise İş GYO ile Topkapı'da aldıkları 80 bin metrekare arsa üzerine yapacakları 4 bin konutluk proje olacak. Bu proje için yeni bir marka yaratmak için iki şirketin ekipleri de çalışıyor. 


Yurtdışında da proje yapmak için kollar sıvandı. İlk proje New York'ta yapılacak. 60 katlı gökdelen yapmaya hazırlanan şirketin bir başka planı ise bir taraftan Foldhome konseptlerini yurtdışına ihraç ederken bir yandan da Nef markasını franchise modeliyle yurtdışında yaygın hale getirmek. 


Chicago'da bir grupla iki ayrı proje için görüşmelere başlanmış durumda. Aldığımız bilgiye göre, Londra ve Berlin'de de bu yönde çalışmalar sürdürülüyor. Ayrıca şirket Nef markasını tanıtmak amacıyla yurtdışında da pazarlama ve iletişim çalışmalarına başlamak için gün sayıyor. 


EKONOMİST


Geri Dön