27 / 04 / 2024

Nejat Erbil Ağman

Nejat Erbil Ağman

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi, Nejat Erbil Ağman Şube Müdürlüğü'nde 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Avrupa'da iş kurmanın en kolay olduğu 5 ülke açıklandı!

İşgücü özellikleri, kurumlar vergisi ve bürokrasi gibi bir dizi nedenden dolayı 5 Avrupa ülkesinde yeni bir işletme açmanın daha kolay yolları açıklandı. 

Kiracılar uyanık olun! Ev sahibiniz yüzde 100 kira zammı yapabilir!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan kira zammı sıkıntıları her geçen gün giderek artıyor. Bu süreçte, yasal sınırlamayı aşmanın yolunu bulacak olan ev sahipleri yüksek oranlı kira zammı yapmaya başladılar bile!

Kirada oturup kendi evini kiraya verenler dikkat! Tek tek açıklandı: Dava açılabilir! 

Fahiş kira bedellerinin ardından, ev sahipleri ve kiracılar arasında başlayan tahliye tartışmaları da sürüyor. Peki ihtiyaç nedeniyle tahliye davası açmanın şartları nedir? İşte ayrıntılar...

Hyundai i20 fiyatları fırladı! Zamanında almayan şimdi bin pişman! İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi

Hyundai i20'ye Ağustos zammı geldi. Hyundai i20 fiyatları resmen fırladı. Zamanında almayan şimdi bin pişman olacak. Peki Hyundai i20 20 Temmuz kampanyalı fiyat listesi ne? İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi...

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Gümüş alıp satmak isteyenler 'sessizce bekleyin' diyen İslam Memiş açıkladı! Bunu yapan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş alıp satmak isteyenler 'sessizce bekleyin' diyerek açıkladı. Gümüşlerini satacak olan yatırımcıları uyardı. Bunu yapan bin pişman olacak!

Dolar 19 TL'yi artık geçti diyen Selçuk Geçer'den yeni dolar açıklaması geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Dolar 19 TL'yi artık geçti diyen Selçuk Geçer'den yeni dolar açıklaması geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Altın alacaklar acilen buraya bakmalı! Fiziki altın almak mı? Bankada altın hesabı açmak mı? İşte yanıtı!

Altın her zaman dikkat çeken bir yatırım aracıdır. Son dönemde banka altın hesabı hizmetlerine ilgi arttı. Altına yatırım yapmak isteyenler genellikle kuyumcudan fiziki altın almanın veya bankada altın hesabı açmanın avantajlarını araştırıyorlar. Bu yüzden uzmanlar da bu soruya açıklık getirdi.

Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe duyuruldu! Hemen bakmayan bin pişman!

Altın fiyatlarında izlenen dalgalı seyir nedeni ile altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sene sonu tahminini güncelledi. Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki oynaklığı dikkate alarak yılsonu tahminini güncelledi. Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!..İşte ayrıntılar...

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Euroda ipler iyice gerildi! Euro için resmen tarih verildi, rakam açıklandı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur!

Euro/TL kuru 21 Şubat Salı gününe aşağı yönlü başlarken milyonlarca yatırımcı euronun ne kadar olacağını araştırıyor. Euroda ipler iyice gerildi! Euro için resmen tarih verildi, rakam açıklandı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur!

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Az önce açıklandı! Doları olan zil takıp oynayacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

12 gün sonra doların ne kadar olacağı açıklandı. Bunu duyan nefes bile almadan dövizciye fırlayacak. Analistler bir dizi açıklama yayınladı. Hemen bu habere bakın sonra pişman olmayın! İşte tüm detaylar...

Nejat Erbil Ağman Haberi

Nejat Erbil Ağman

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi, Nejat Erbil Ağman Şube Müdürlüğü'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu. 


MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi adres: Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi, Atatürk Caddesi,...