20 / 04 / 2024

Nem Mimarlık adres

Nem Mimarlık adres

Nem Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Nemlioğlu tarafından kuruldu. 

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Göktaş ve Muhittin Kirişçi ortaklığında kuruldu.

Nem Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Nem Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Nemlioğlu tarafından kuruldu. 

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kartal, Murat Yılmaz ve Ahmet Tolga Önem ortaklığında kuruldu. 

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Adana ve Mimarlık ‘Danışma Kurulu’nda masaya yatırıldı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube 14. Dönem 1. Danışma Kurulu Adana Seyhan Otelinde toplandı. Danışma Kurulunda Adana’nın kent estetiği ve kentsel dönüşümün yanı sıra mimarlık mesleği ve mimarların sorunları da masaya yatırıldı.

Mimarlık öğrencileri yeni döneme hazırlanıyor!

Mimarlık öğrencileri Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nde yeni dönem çalışmalarının koordinasyonu için bir araya geldi.

Polonya İnşaat ve Mimarlık Fuarı 11-14 Mart tarihleri arasında yapıldı!

Polonya İnşaat ve Mimarlık Fuarı BUDMA 11-14 Mart tarihleri arasında Polonya'nın Poznan kentinde yapıldı. Türkiye-Polonya Ticaret Odası Başkan Vekili Grzegorz Kobylecky, son dönem kurlardaki dalgalanmalardan tedirgin olduklarını belirtti...

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Nem Mimarlık adres Haberi

Nem Mimarlık adres

Nem Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Nemlioğlu tarafından kuruldu. 

Nem Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Nem Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi adres: Muradiye Mah.Kalıpçı Sk.Morgül Apt.No.68/3...