25 / 04 / 2024

neo gölpark fiyat

neo gölpark fiyat

Neo Göl Park Evleri Arnavutköy Bolluca'da hayata geçiriliyor. Neo Göl Park'ta fiyatlar 800 bin TL'den başlıyor. Neo Göl Park'ın 3. mahallesi Vişnelik Evleri'nde teslimler Kasım 2013'te yapılıyor...

Neo Yapı Neo Gölpark Evleri'nde 880 bin liraya!

NeoGölpark İstanbul Evleri, “Doyasıya yaşamak istiyorum. Bundan doğal NEOlabilir ki?” sloganıyla Eylül’de satışa sunulan 4. mahalle “Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı” evleri ile 7’den 70’e herkesi muradına erdirmeye devam ediyor

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy'de metrekare fiyatı 4 bin TL'ye!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat!

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisine uygun olan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market bulunuyor.

Gülpark Yaşam fiyat listesi!

564 adet daireden meydana gelen Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Gülpark Yaşam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Sefaköy Gülpark Suits fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim bazı 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy satışta! Metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL ile 4 bin TL arasında değişiklik gösteren Gülpark Suits Sefaköy'de satışlar başladı. Projede teslimler 1 yıl sonra gerçekleşecek.

Kayacity Residence güncel fiyat listesi!

Kayacity Residence güncel fiyat listesi kapsamında 2+1 daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. Kanal İstanbul manzarasına sahip projede alanları 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor.

Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Life Seyrantepe projesinde 502 tane daire bulunuyor. Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesine göre daireler 317 bin Dolar'dan satışa sunuluyor.

İncek Blue güncel fiyat listesi!

İncek Blue güncel fiyat listesine göre 1+1 daireler 300 bin 768 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin bütüklükleri 80 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesi!

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesine göre 1+0 daireler 219 bin TL'den başlıyor. Toplam 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana gelen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Eryaman Akın 688 güncel fiyat listesi!

Akın İnşaat tarafından hayata geçirilen Eryaman Akın 688 projesinde 664 adet daire ve 24 adet ticari birim bulunuyor. Eryaman Akın 688 güncel fiyat listesine göre daireler 129 bin TL'den başlıyor.

neo gölpark fiyat Haberi

neo gölpark fiyat


Her tarza uygun projelendirilen ev tipleri ile farklı yaşam alanları sunan NeoGölpark İstanbul Evleri 6 mahalle olarak planlandı. Şu an 4. mahalle Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri’nin temelleri atılan bu yaşam projesi, kişi başına düşen 450m2’lik yeşil alanları ve 2.000 dönümlük ormanıyla doğa içinde sağlıklı ve keyifli yaşamak isteyen ailelerin yeni yaşam adresi olarak büyük ilgi görüyor. NeoGölpark İstanbul Evleri doğanın saf güzelliğini yaşatırken, bulunduğu nokta ile de şehrin merkezine trafiğe takılmadan ve kısa zamanda ulaşma konforu sunuyor. “Yeni Şehir İstanbul”un gelişmesiyle her geçen gün yatırım değeri daha da artan NeoGölpark İstanbul Evleri, ev sahiplerinin yüzünü güldürüyor.


“Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Garden, Neo Park, Neo Studio, Neo Yaşam gibi başarılı projeleri hayata geçiren Neo Yapı, şimdi de...