06 / 12 / 2025

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kim

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kim

Türk Yapısal Çelik Derneği Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olan çelik yapının deprem kuşağında yer alan Türkiye’de kullanımının artması gerektiği vurguladı.

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kimdir?

Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kimdir? Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

AK Parti genel başkan yardımcıları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Jülide Sarıeroğlu ve Hamza Dağ, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Miryam Maştaoğlu, Kuyumcukent Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu! 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Miryam Maştaoğlu atandı. ..

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu’na Çelik Yapılar Oscar’ı!

Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, Avrupa’nın çelik yapılar konusunda bilim Oscar’ı kabul edilen Charles Massonnet Ödülü’nün sahibi oldu.

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

Bakan Murat Kurum'un yardımcıları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yardımcıları belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Fatma Varank, Mehmet Emin Birpınar ve Mücahit Demirtaş getirildi.

İmar barışında vatandaşlara yardımcı oluyoruz!

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Salim Öztürk Temmuz ayı meclisinde yaptığı açıklamada, "İmar barışında vatandaşlara yardımcı oluyoruz" dedi.

Çankaya Köşkü yardımcılara!

Yeni hükümet sisteminde, 1921'de yapılan Çankaya Köşkü'nü Cumhurbaşkanı yardımcılarının kullanması planlanıyor...

Halk GYO'ya 2 yeni genel müdür yardımcısı atandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür yardımcısı atamaları hakkında açıklama yaptı.

Cengaver Yıldızgöz TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Cengaver Yıldızgöz, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kim Haberi

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu kim

Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’de çelik yapı kullanımının yaygınlaşması ve sistemin teşvik edilmesi gerektiğine dikkat çekiliyor. Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) ve Türk Yapısal Çelik Derneği Başkanı, Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu dernek olarak çelik yapıların doğru kullanımını teşvik etmeyi amaçladıklarını kaydetti. Tiryakioğlu, “Çelik yapıların özellikleri göz önünde tutulduğunda deprem bölgelerinde ya da çürük zeminlerde çelik kullanımı avantajlıdır. Bu bölgelerde güvenli betonarme yapılar da inşa edebilirsiniz, ancak çoğu kez bu yapı ekonomik olmaz ve deprem sırasında veya sonrasında acil kullanımı gerektiğinde kontrolü ya da güçlendirilmesi daha çok zaman alır” diye konuştu. 


'Çelik yapıdan çıkmayın'


Türkiye’nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife’ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın da, çelik yapının Türkiye’de yaygınlaşması gerektiğinin altını çizdi....