26 / 04 / 2024

Nestiva Ataşehir ne zaman başlayacak

Nestiva Ataşehir ne zaman başlayacak

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda son durum ne?

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda çalışmalar durma noktasına geldi. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2020 yılında açılması planlanıyordu.

Nestiva Ataşehir ne zaman başlayacak Haberi

Nestiva Ataşehir ne zaman başlayacak

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Toki’nin ve Maliye Hazinesi’nin de mülkiyetlerinin olduğu, polis lojmanlarını da içinde barındıran Ataşehir Esatpaşa’daki İmar İskan Bloklarını Aktifhan İnşaat dönüştürüyor.


Şimdilik içinde 110 adet konutu barındıran blokları yıkacak olan Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.


İçinde Toki’nin de bulunduğu kat maliklerinin tamamıyla sözleşme imzalayan Aktifhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kayhan ‘200 bağımsız bölümlü bir projeye imza attık. 2 yıldır tüm hak sahipleri ile bire bir istişare ile bu işi başardık, avan projemizi onaylattık, bu proje ile hem bölgenin atmosferi değişecek, hem de yıllardır gerek Belediye, gerek TOKİ, gerekse de Emniyet bürokrasisi içinde dairelerini yenileme derdine düşen 1500 civarına konut sahibinin de bu sorununa bir...