19 / 04 / 2024

net holding milas

net holding milas

Ağaoğlu Grubu, Net Holding'in Milas'taki 9 milyon 200 bin metrekare alanlı arazisine yapacağı ödemeyi 12 milyon dolar artırdı.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Koç Holding karını katladı!

Koç Holding bilançosunu açıkladı. 2022 yılının ikinci çeyreğinde Koç Holding net karını yükseltti. İşte detaylar!

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Tekfen Holding 15 milyon TL net zarar açıkladı!

Tekfen Holding, Mühendislik ve Taahhüt Grubu’nun Kazakistan’daki iki projesinin koronavirüs sebebiyle durmaya devam etmesi sonrasında 15 milyon TL net zarar açıkladı.

Tekfen Holding'ten 2019'da 1.4 milyar lira net kar!

Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren Tekfen Holding 2019 yılı finanssal sonuçlarını açıladı. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Grup olarak kurumsal yapılanma, dijital dönüşüm ve yatırım anlamında başarılı bir yılı geride bıraktık" dedi..

Tekfen Holding'den 2018'de 1,4 milyar TL net kar!

Tekfen Holding, 2018 yılında net karını yüzde 82 artışla 1 milyar 402 milyon liraya çıkardı...

Tekfen Holding hedef yükseltti!

Tekfen Holding, 2018 üçüncü çeyrekte 448 milyon TL net kâr elde etti. TL'deki değer kaybı ve faiz gelirleri nedeniyle 417 milyon TL net finansman geliri yazması net kârı destekledi. 

Net Holding, KKTC'de konut sektörüne girdi!

Net Holding, 'Merit' markasıyla otelcilik sektöründe sürdürdüğü faaliyetlerinin yanına konut inşaatı ve satışını da ekliyor...

Ödül İstanbul'dan 'Bizde Her Şey Net' kampanyası!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde inşa ettiği projesi Ödül İstanbul'da 'bizde her şey net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor..

Ödül İstanbul'da bizde herşey net kampanyası!

Özyurtlar Holding, 'Ödül İstanbul' projesinde 'Bizde Her Şey Net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı daha da kolay hale getiriyor.

Akfen Holding Doğu'daki fırsatları değerlendirecek!

Akfen Holding'in genç kuşak temsilcileri Pelin ve Selim Akın, 15 Temmuz darbe girişimini ve Moody's'in not indirimini değerlendirdi: "Çok net söyleyebilirim ki bizde 'pause' yok. Daha çok çalışacağız. Hükümetin attığı çok fazla adım da var. Doğu'daki fırsatlarla ilgileniyoruz."

net holding milas Haberi

net holding milas


Net Holding'den İMKB'ye yapılan açıklamada 5 Haziran 2006'da Net Holding ile Ağaoğlu Grubu arasında imzalanan sözleşme çerçevesinde, bölgede oluşan değer artışı nedeniyle 12 milyon dolar artırıma gidilerek ödemenin 95 milyon dolara çıkartıldığı belirtildi. Önceki devir bedeli 83 milyon dolardı.


Ağaoğlu Grubu 2 milyar dolar harcayarak, Net Holding'den devrir alacağı araziye dünyanın en iddialı turizm kompleksini inşa etmeye hazırlanıyor. Net Holding projeden yüzde 19 oranında pay...