26 / 04 / 2024

nevruz barajı temel atma

nevruz barajı temel atma

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Sivas'ta bir araya geldi. 3 bakan Sivas'ta Nevruz BarajI'nın temelini attı...

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

Gördes'e 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet geliyor!

Gördes doğalgaz iletim hattının temel atma töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet inşa edeceklerini müjdeledi.

Sazlıdere Barajı'na kaçak moloz dökenlerin cezası ağır olacak!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni'ne katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Sazlıdere Barajı'nın çevresine dökülen kaçak molozlarla ilgili, "İçme suyu barajına inşaat atıkları dökecek kadar gözü dönmüş insanlar var aramızda. Cezaları ağır olacak" dedi.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kaş Sütleğen Barajı temel atma töreni 20 Ekim'de!

Kaş ilçesine 20 Ekim Salı günü temelini törenle atacakları Kaş Sütleğen Barajı hakkında bilgiler veren Özgür, “Temelini atacağımız Kaş Sütleğen Barajı’nın maliyeti 25 Milyon 958 Bin 861 TL." dedi.

Alanya Yeniköy Barajı'nın temeli atıldı!

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşasına başlanacak olan Yeniköy barajının temel atma töreni Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Karareis Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çeşme'de Karareis Barajı temel atma törenine katıldı, Barajın üç yıl olarak planlanan yapım süresi, pazarlıkla 23 aya indirdi.

Yalova'da baraj açılışı ve temel atma töreni yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri ( DSİ ) Genel Müdürlüğü' nün yaptığı tesisleri açmak ve temel atmak için Yalova' ya geliyor...

19 Mayıs Barajı'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Barajı ve toplu temel atma törenine katıldı. Kılıç, temeli atılan barajın değerinin 53 milyon lira olduğunu söyledi. Barajın Bafra Ovası'nın da sulanmasına yararı olacak...

Melen Barajı 7 Mart 2016’da tamam!

Melen Barajı Temel Atma Töreni; Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve vatandaşların katılımıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirildi...

Melen Barajı 2016'da hizmete açılacak!

Melen Barajı'nın temel atma töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un su kaynağını iki katına çıkartacak dünyanın en büyük içme suyu tedarik barajının temelini atıyoruz" dedi...

nevruz barajı temel atma Haberi

nevruz barajı temel atma

Sivas'ta Devlet Su İşleri tarafından yaptırılan tesislerin temel atma ve açılış programında konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 10 yılda önemli mesafe kat ettiğini belirterek, "2050'li yıllarda ya Avrupa'nın ikinci en büyük ekonomisi olacağız ya da birincisi ile başa baş olacağız" dedi. 


Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına yeni başlanacak ve tamamlanan ve 97 milyon liraya mal olan baraj, gölet ve taşkın korumadan oluşan 40 tesisin toplu temel atma ve açılış töreni Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Ak Parti Sivas Milletvekilleri, Hilmi Bilgin, Ali Turan ve Mesude Nursuna Memecan, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı ile protokolün katılımıyla gerçekleştirildi. Tören için Maliye...