19 / 04 / 2024

Nevsa Konakları lokasyon

Nevsa Konakları lokasyon

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Nevsa inşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve bölgenin yeni yaşam merkezi olan Nevsa Konakları'nda sınırlı sayıda konutlar için satışlar devam ediyor..

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

3S Firuze Konakları nerede?

3S Kale Holding'in yeni konut projesi 3S Firuze Konakları'nın lansmanı Mart ayında gerçekleşecek. Peki, 3S Firuze Konakları nerede? İşte 3S Firuze Konakları'nın lokasyon bilgileri..

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Nevsa Konakları Beykent fiyat!

Nevsa Konakları Beykent fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Paradise AVM'ye yakın mesafede hayata geçirilen proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi!

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 114 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 257 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 855 60 60 telefon numarasını arayabilirsiniz. 114 konut ve 12 ticari üniteden oluşan proje metrobüse yakın bir konumda bulunuyor.

Beykent Nevsa Konakları nerede?

Nevsa Konakları 12 blok halinde inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildiği projede satışlar başladı. Peki Beykent Nevsa Konakları nerede?

Nevsa Konakları fiyatları!

Nevsa Konakları fiyatları daire alternatiflerine bağlı olarak değişiyor. Nevsa İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Alsera Konakları Tuzla projesi!

Teslimlerin hemen yapıldığı Alsera Konakları Tuzla projesi lokasyon olarak İstanbul'un Tuzla bölgesinde konumlandırlıyor. Tuzla Alsera Konakları fiyat listesi kapsamında 4 oda 2 salon villalar 530 bin dolardan başlıyor...

Nevsa Konakları lokasyon Haberi

Nevsa Konakları lokasyon

Nevsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Nevsa Konakları 12 blok şeklinde tasarlandı. Projede 114 konut ve 12 ticari ünite bulunuyor. 


Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 855 60 60. Projede daireler 2+1, 3+1 ve dubleks olarak dizayn edildi. 


Yeşilvadi Park projesine, Paradise AVM'ye ve metrobüs durağına yakın mesafede inşa edilen Nevsa Konakları İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 8 bin 257 metrekare arsa alanına sahip. 


Beylikdüzü Nevsa Konutları fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. 24 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 108 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Nevsa İnşaat Nevsa Konakları'nın sosyal alanları arasında; yürüyüş yolları, yeşil alanları, süs havuzu, açık yüzme havuzu, hamam, sauna, kapalı otopark, çocuk havuzu ve fitness salonu yer alıyor. 


Adres: Adnan Kahveci Mah. Esentepe...