29 / 03 / 2024

nevşehir yaş sebze meyve hali satılık dükkan

nevşehir yaş sebze meyve hali satılık dükkan

Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan; Belediye'ye ait 15 adet dükkan 25 Eylül 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak, dükkanların satış bedeli 1 milyon 821 bin lira olarak belirlendi

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Nevşehir Derinkuyu’ya TOKİ’den 80 ucuz konut!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Derinkuyu TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Derinkuyu TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Nevşehir'de emlak zengini çift öldürüldü!

Nevşehir’de emlak zengini çift, otomobilde yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Çiftin uyuşturucu bağımlılarının kaldığı arsayı satın aldığı ve madde bağımlılarıyla sorun yaşadığı öğrenildi.

TOKİ'den Nevşehir’e 1.456 konutluk yeni yaşam alanı!

TOKİ Nevşehir Merkez Toplu Konutları projesi ile 1.456 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. 

Nevşehir Külliyesi'nin inşaatında son durum!

Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa edilen Nevşehir Külliyesi 11 bin 500 kişinin ibadetini sağlayacak. Külliye, geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi de üstlenecek.

Ata GYO Nevşehir'deki gayrimenkulünü 20 bin TL'ye kiraya verdi!

Ata GYO'nun Nevşehir Kapucubaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul, aylık 20 bin TL+KDV bedelle 10 yıllığına Tab Gıda'ya kiraya verildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaatı başladı!

Darbe girişiminin unutulmaması ve şehitlerin isimlerinin yaşatılması amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak "15 Temmuz Şehitler Anıtı"nın inşasına başlandı.

TOKİ Nevşehir Ürgüp 2. etapta yaşam başlıyor!

Nevşehir Ürgüp'te yapımı tamamlanan 2. etap 405 konutluk TOKİ konutlarında yarından itibaren yaşam başlıyor. Bugünden itibaren başlayan ödemeler kapsamında konut bedelinin yüzde 1'i KDV olarak Ziraat Bankası'na yatırılacak.

Nevşehir Emlak Konutları için Cent Yapı'ya yer teslimi yapıldı!

Nevşehir Emlak Konutları projesi için bugün Cent Yapı İnşaat'a yer teslimi yapıldı. Cent Yapı'nın 116 milyon 722 bin TL teklifle kazandığı Nevşehir Emlak Konutları'nda daire sayısı 346, dükkan sayısı ise 74 olarak belirlendi.

Nevşehir'de ilave ve revizyon imar planı askıda!

Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, 34 sayılı karar ile yapılması kararlaştırılan Nevşehir İli Merkez İlçe İlave ve Revizyon imar Planı askıya çıkartıldı.

nevşehir yaş sebze meyve hali satılık dükkan Haberi

nevşehir yaş sebze meyve hali satılık dükkan

Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan; Nevşehir yaş sebze ve meyve toptancı halinde bulunan 15 adet dükkan proje üzerinden satışa çıkacak, ihaledeki en düşük dükkan fiyatı 120 bin lira, en yüksek dükkan fiyatı ise 123 bin lira olarak belirlendi. İhale 25 Eylül 2012 tarihinde gerçekleşecek.


İlanı detaylı görüntülemek için