27 / 04 / 2024

new ada istanbul

new ada istanbul

Maltepe Newada Residence projesinde'ta fiyatlar 420 bin liradan başlıyor, projede 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

Dünyayı küçültecek uçak! İstanbul-New York 5 saat

Hala 10 saatten fazla bir uçuşla İstanbul'dan New York'a gidiliyor. ‘Overture’ uçağı dünyadaki bu uzun uçuşlara son verecek gibi görünüyor. Artık İstanbul-New York arası yarıya indi.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser M.H Allahham tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

Üç suni ada Kanal İstanbul projesinden çıkartıldı!

Kanal İstanbul ile ilgili yeni ÇED raporu yayımlandı ve projenin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Rapora göre, yapılacak üç suni ada projeden çıkartılacak.

İstanbul Yassıada'nın son hali havadan görüntülendi!

Dün DHA tarafından yapılan çekimlerde Yassıada projesindeki binaların tamamlandığı ve oturuma hazır halde olduğu görüldü. 

New İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmad Farıf Mır Hamzah ve Yusoof Hakım Poor tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul'a 3 yeni ada geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e 3 ada yapıyor. Adaların toplam yüzölçümü 603 bin 500 metrekareden oluşacak. Adalarda su sporu alanları, yelken, tekne turları, gezinti ve seyir terasları, dinlenme ve yemek alanları, parklar ve bisiklet parkurları gibi çok sayıda aktivite alanı yer alacak.

Ümraniye New Loca İstanbul fiyatları!

Ümraniye New Loca İstanbul fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. New Loca İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

New Loca İstanbul fiyatları 310 bin TL'den başlıyor!

KYM Yapı tarafından hayata geçirilen New Loca İstanbul fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 238 daire yer alıyor.

new ada istanbul Haberi

new ada istanbul

Newada Residence projesi ML Yapı imzasıyla Maltepe'de yükseliyor. Projenin inşaat alanı 50 bin metrekare olarak belirlendi. 2 blokta 288 konuttan meydana gelen Newada'da 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunuyor.



Newada'nın inşaatı ne durumda?  Havadan görüntüleri için tıklayınız


Newada Maltepe'de;

85 ve 92 metrekare aralığındaki peyzaj ve havuz manzaralı 1 oda 1 salon daireler 420 bin liradan,

73 ve 100 metrekare arasındaki deniz ve adalar manzaralı 1 oda 1 salon daireler 533 bin liradan,

74 ve 83 metrekare arasındaki 1 oda 1 salon loft daireler 550 bin liradan,

95 ve 167 metrekare arasındaki peyzaj ve havuz manzaralı 2+1 daireler 484 bin liradan,

95 ve 152 metrekare arasındaki deniz ve adalar manzaralı 2+1 daireler 745 bin liradan,

95 ve 157 metrekare arasındaki 2+1 loft daireler 840 bin...