26 / 04 / 2024

New Hope türkiye fabrikaları

New Hope türkiye fabrikaları

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

New York'ta Türkiye Ticaret Merkezi açıldı!

ABD pazarında çok daha etkin şekilde yer almasını sağlayacak Türkiye Ticaret Merkezi New York'un en prestijli noktalarından birinde açıldı.

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

New Hope, Adana OSB'de fabrika açtı!

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

Emin Birpınar BM İklim Değişikliği zirvesinde Türkiye'yi temsil etti!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun İklim Değişikliği Üst Düzey Etkinliği, 29-30 Haziran 2015 tarihlerinde New York’ta gerçekleştirildi.İklim Değişikliği Başmüzarekecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Türkiye'yi temsil etti.

ABD'li enerji şirketi Türkiye'ye jeotermal santrali kuracak!

ABD'li enerji şirketi New Generation Power International (NGPI), Türkiye'de yaklaşık 400 milyon dolar yatırımla, 100 megavat kapasiteli jeotermal santrali kuracak..

Türkiye, New York Times Turizm Fuarı'nda stant açtı!

Güney Afrika'nın "altın sponsorluğu'yla birlikte, Türkiye'nin ve ABD'nin Florida eyaletinin "gümüş sponsorluğunda gerçekleştirilen New York Times Turizm Fuarı, ilk gününde, dünyanın değişik bölgelerinden sektör temsilcilerini ağırladı.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri Türkiye'de!

ABD gayrimenkul piyasasının deneyimli isimlerinden Keller Williams New York City Bölge Müdürlüğü Danışmanı Aylin Coleri, “ New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri ” için Türkiye’ye geliyor.

Türkiye'nin çevre kirliliğiyle mücadelede bilgi ve eleman eksiği yok!

Birleşmiş Milletler ’deki “İklim değişikliği” oturumlarına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce New York’ta bir televizyon kanalının sorularını yanıtladı.Güllüce 'Türkiye'nin çevre kirliliğiyle mücadelede bilgi ve eleman eksiği yok' dedi.

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

Fairmont Hotels Paris ve Newyork temasını İstanbul'a getiriyor. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.

New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan Türkiye’deki teknoparkları gezecek!

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türkiye’nin dış ticaretine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan İstanbul’a geldi.

New Hope türkiye fabrikaları Haberi

New Hope türkiye fabrikaları

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, ilerleyen dönemde de dana ve tavuk eti işleyerek sucuk ve benzeri ürünlerin imalatını da yapmaya hazırlanan yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.


Açılışta konuşan Adana Valisi Mustafa Büyük, Çin ve Japon firmaların işbirliğiyle Adana’ya yapılan bu yatırımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Gelecekte yapacakları başka yatırımlar konusunda her türlü desteği vermeye ve işbirliği yapmaya hazırız” dedi. Adana OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ise Adana OSB'nin 16 milyon metrekarelik faaliyet alanıyla Türkiye’deki OSB'ler arasında ilk beişte yer aldığını belirtti. Sütcü, “Fabrikanın şu andaki üretim kapasitesinin daha da yüksek miktarlara ulaşmasını diliyorum ve kendilerine rahat ve sağlıklı bir üretim için gereken her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu...