23 / 04 / 2024

New İstanbul İnşaat

New İstanbul İnşaat

New İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ağaç tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Hilmi Usta ve Necat Mikail Torlak ortaklığında kuruldu.

Aranha İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aranha İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Adem Şaka tarafından kuruldu.

Queens İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Queens İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Saida Usmanova tarafından kuruldu!

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare İstanbul İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Özbey tarafından kuruldu.

New İstanbul İnşaat Haberi

New İstanbul İnşaat

New İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.


New İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, tarla, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...