25 / 04 / 2024

New Jerseyde yaşan türkler

New Jerseyde yaşan türkler

ABD'nin New Jersey eyaletinde Türklerin yaşadığı bir binada doğalgaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamada beş itfaiyeci yaralandı. Patlamanın etkisiyle yerle bir olan binada üç Türk ailenin kaldığı belirtildi.

Resmen açıklandı! İstanbul'da asgari ücretle yaşanılmaz!

İPA, İstanbul'da asgari ücretli olmak adlı raporunda, asgari ücretle İstanbul'da geçinmenin mümkün olup olmadığını araştırdı. Sonuçlara göre; İstanbul'da asgari ücretle yaşanılmaz...

Artan konut ve kira fiyatları 65 yaş üstünü vurdu! Huzurevlerine başvuru patlaması yaşanıyor!

Yurt genelinde artan konut ve kira fiyatları emekli aylıklarıyla geçinmeye çalışan çoğu emekliyi etkiledi. Barınma kriziyle karşı karşıya kalan emekliler devlet huzurevlerine sığındı.

500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor! Artan fiyatlar engel olamadı!

Artan fiyatlara karşın 500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor. Bu okulların mezunlarına sağlanan yurtdışı olanağı, talepleri artırdı.

Tatil tercihleri değişti: Otel yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor! 

Okulların kapanmasıyla beraber yaz tatili için planların yapılmaya başlandı. Tatillerde oteller yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Altın ithalatı ocakta rekora imza attı! 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor

Ocakta altın ithalatı 68 bin 330 kg ile kayıtların tutulmaya başlandığı 1995 yılından bu yana yükselerek rekora imza attı. 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor. İşte ocak 2023 altın ithalatı verileri...

Borsada yeni hafta şoku! Endekste önemli kayıplar yaşanıyor!

Borsa İstanbul’da hareketli saatler yaşanıyor! Haftaya yükselişle başlayan borsa sonrasında yeniden eksiye geçti. Açılıştan sonra satışların hızla arttığı BIST 100 endeksinde kayıplar bir ara yüzde 3’ün üzerine çıktı!

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

Elinde doları olan herkes baksın! Dolarda 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçen ABD dolarında 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Elinde dolar olan herkes baksın! Dolarda son dakika gelişmesi...

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

New Jerseyde yaşan türkler Haberi

New Jerseyde yaşan türkler

ABD'nin New Jersey eyaletinde Türklerin yaşadığı bir binada doğalgaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamada beş itfaiyeci yaralandı. Patlamanın etkisiyle yerle bir olan binada üç Türk ailenin kaldığı belirtildi.


ABD'nin Paterson kentinde Türklerin kaldığı binada yaşanan patlamada şans eseri ölen olmadı.


Anadolu Ajansı'nın haberine göre, New Jersey'in Paterson kentinde yaşayan Mustafa Dogili, evinin bodrum katında doğalgaz sızıntısı olduğunu fark edince itfaiyeye haber verdi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, gaz sızıntısı olan binayı ve çevre binalardakileri tahliye etti ve sokağı girişleri kapattı.


Tahliye işlemleri tamamlandıktan kısa süre sonra ise patlama meydana geldi.


Patlamanın ardından üç Türk ailenin kaldığı bina kullanılamaz hale geldi, bitişikteki binada da hasar oluştu.


İtfaiye yetkilileri, patlamada beş itfaiyecinin hafif şekilde yaralandığını, evlerin boşaltıldığı için can kaybı yaşanmadığını kaydetti.


Paterson kentinin Türk Belediye Başkan Yardımcısı...