26 / 04 / 2024

new york 5. cadde simit sarayı ne zaman açılacak

new york 5. cadde simit sarayı ne zaman açılacak

Yurtiçi ve yurtdışında 5 bin 500 çalışanıyla her gün 450 bin kişiyi ağırlayan Simit Sarayı, New York’taki ilk mağazasıyla Amerika’ya açılıyor. Şirket, 2014’ün ilk yarısında açacağı Manhattan 5’inci Cadde’deki mağazanın dekorasyonuna başladı...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Dünyayı küçültecek uçak! İstanbul-New York 5 saat

Hala 10 saatten fazla bir uçuşla İstanbul'dan New York'a gidiliyor. ‘Overture’ uçağı dünyadaki bu uzun uçuşlara son verecek gibi görünüyor. Artık İstanbul-New York arası yarıya indi.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Sophie Turner ve Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satıyor!

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karekteriyle bilinen Sophie Turner ve eşi Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satışa çıkardı.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

Simit Sarayı New York 6'ncı Cadde'de şube açıyor!

Simit Sarayı New York'ta 5'inci Cadde kadar önemli 6'ncı Cadde'de de şube açacakmış. Açılış yeni yıla yetişecekmiş...

Godiva ilk kafesini New York’ta açtı!

Premium çikolatanın lider markaları arasında yer alan Godiva, 5 kat büyüme stratejisi kapsamında, yeni konseptiyle ilk kafesini New York’ta hizmete açtı.

Coca Cola New York'taki 18 katlı binasını satıyor!

ABD'li içecek devi Coca Cola, New York'taki ünlü 5. Cadde'deki 18 katlı binasını 900 milyon dolara satıyor.

Amy Schumer, New York’ta 12.1 milyon dolara ev aldı!

ABD’li komedyen Amy Schumer, New York’ta gözüne kestirdiği bir evi, fiyatı düşer düşmez satın aldı. Komedyen, geçtiğimiz hafta 12.1 milyon dolara (yaklaşık 37.5 milyon TL) alıcısını beklediği açıklanan evi adeta havada kaptı

İşte New York'taki 38 metrekarelik 5+1 daire!

New York Manhattan’da mimarlar 38 metrekarelik bir stüdyo daireyi 5 oda 1 salon haline getirdi. İşte her eşyanın sığdığı o ev...

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını alacak!

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

Erden Timur: NEF New York projesinde lansmana yaklaşıyoruz!

Erden Timur, "Magellan neden bize teklif getiriyor? Sebebi biz 5 yıldır, Bentley’in tasarımcısına kapıkolu, Sony’nin tasarımcısına musluk yaptırıyoruz. Lansmana yaklaştığımız New York projesinde de yıldız tasarımcılarla anlaştık" dedi.

İşte Cristiano Ronaldo'nun New York'taki evi!

Cristiano Ronaldo, New York Trump Tower'da 18.5 milyon Dolar'a daire satın aldı. CR7'nin New York'un en işlek caddelerinden olan 721 Fifth Avenue'da yer alan evinde 3 adet banyo bulunuyor.

new york 5. cadde simit sarayı ne zaman açılacak Haberi

new york 5. cadde simit sarayı ne zaman açılacak


Simit Sarayı’nın New York, 5. Cadde’de açılış hazırlıkları yapılan mağazası, ‘5’inci Cadde’de ne pişiyor?’ sloganıyla gün sayıyor.


YURTİÇİ ve yurtdışında 5 bin 500 çalışanıyla her gün 450 bin kişiyi ağırlayan Simit Sarayı, New York’taki ilk mağazasıyla Amerika’ya açılıyor. Türkiye dışında Hollanda, Almanya, Suudi Arabistan gibi ülkelerde yer alan şirket, 2014’ün ilk yarısında açacağı Manhattan 5’inci Cadde’deki mağazanın dekorasyonuna başladı. 


HEDEFLERİ KATLADI


Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Uzun zamandır New York’taki mağazamız için çalışıyorduk. İlk mağazamız olduğu için açılacak nokta çok önemliydi. 2014 yılı yurtdışı büyüme hedeflerimizi ikiye katladık. 2014 yılında Amerika’da ve İngiltere’de yeni mağazalar açacağız” dedi.  


EN DÜŞÜK AYLIK KİRA 30 BİN $


DÜNYANIN en pahalı caddelerinden biri olarak tanınan 5. Cadde’de mağazaların kiraları aylık metrekare başına 300 dolardan başlıyor....