26 / 04 / 2024

Nezih Barut inşaat sektörü

Nezih Barut inşaat sektörü

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

Nezih Barut inşaat sektörüne girdi!

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

Nezih İnşaat kentsel dönüşüm projelerine devam edecek!

Nezih inşaat firma sahibi İsmail Nezihoğlu,bir buçuk ay önce, Nezih İnşaat olarak Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde 2. mesken evleri ile ilgili bir çalışma başlattıklarını ve çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Besa Nova'da KDV Besa İnşaat'tan!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara’da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent’in nezih bölgelerinden Yaşamkent’te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı.

Bursa'da inşaat dünyasının ilgiyle izlediği verimli bir panel gerçekleştirildi!

Bursa'da inşaat dünyasının ilgiyle izlediği verimli bir panel gerçekleştirildi. Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu tarafından yönetilen panele, Hakan Günderen,Veysel Bakgör,Mustafa Barutçuoğlu,Necati Şahin katıldı...

Nezih Barut kimdir?

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut kimdir? Nezih Barut ne zamandan beri Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor? Nezih Barut'un inşaat sektöründeki faaliyetleri nelerdir?

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 55 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Hüseyin Bilmiş, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu

Özcan Tahincioğlu, Münir Özkök ve Nezih Barut, Ota Ataşehir Gayrimenkul A.Ş.yi kurdu!

Ota Ataşehir Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını Özcan Tahincioğlu, Başkan Yardımcılığını Nezih Barut ve Yönetim Kurulu Üyeliğini ise Münir Özkök yapacak

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Nezih Barut inşaat sektörü Haberi

Nezih Barut inşaat sektörü

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil. Tahincioğlu GYO'da hissesi olan Barut, inşaat sektörüne yaptığı yatırımlara Nefin projelerine ortaklıkla devam ediyor. Barut ayrıca Revo Capital'deki ortaklığı ile yeni nesil girişimcilere de yatıran yapıyor. 


Türk ilaç sektörünün en büyük şirketlerinden 480 milyon dolar cirolu Abdi İbrahim İlaç, global bir şirket olma adına önemli adımlar atıyor. Türkiye'deki teknolojik yatırımlannın yanı sıra Kazakistan ve Cezayir'de kurduğu fabrikalar bu hedef için ortaya konan en önemli yatırımlar arasında yer alıyor. 


Abdi İbrahim, bu alanda yoluna emin adımlarla devam ederken, şirketin yönetim kumlu başkanlığını yürüten Nezih Barut'un son üç yıldır gündeminde olan bir sektör daha var. 


İnşaat sektörü, Barat'un gittikçe...