25 / 04 / 2024

Nezih İnşaat kahramanmaraş kentsel dönüşüm

Nezih İnşaat kahramanmaraş kentsel dönüşüm

Kahramanmaraş'taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi 29 Temmuz'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı inşaatı ihalesi 24 Haziran'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı ve Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 24 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var!

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

Aksay İnşaat'tan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje!

Aksay İnşaat, yurt genelinde 3 bin 600 dairenin teslimini yaptı. Firma şuan Kahramanmaraş'a 600 dairelik proje hazırlığında.

Nezih İnşaat'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Nezih İnşaat'ın sahibi İsmail Nezioğlu, Elbistan'ın imar planı ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Nezioğlu, projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörü sıçrama yakaladı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hanifi Toptaş, Kahramanmaraş’taki inşaat sektörünü değerlendirdi. Topbaş, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektörü son birkaç yılda bir sıçrama yakaladı." dedi.

Nezih İnşaat kahramanmaraş kentsel dönüşüm Haberi

Nezih İnşaat kahramanmaraş kentsel dönüşüm

Kahramanmaraş'taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Saraykentte yer alan inşaat ofisinde yapılan toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi veren Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu (Alagöz), her biri brüt 99 metrekare olan 290 dairenin bulunduğu parsellere, brüt 140 metrekarelik 700 daire ve dükkânlar yapacaklarını söyledi. Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan Saraykent mevkiindeki 2. Mesken Evleri sakinleri ile bir araya gelen Nezihoğlu, yaptığı açıklamada, "Yapmış olduğumuz toplantılarda bize gösterilen teveccühten dolayı 2. mesken evleri sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bize gösterdikleri güvene layık olabilmek için, atacağımız adımlara çok dikkat ettik. Tamamen eşit haklara sahip olan 2. mesken sakinlerinin haklarını koruyup, dürüstlük çizgisinden kesinlikle ayrılmadan çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde sürdürdük. İkinci mesken evleri...