19 / 04 / 2024

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...



Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Elbistan Yunus Emre Mahallesi’nde inşa edilen ilk binaların dönüşümü için çalışma başlatan Nezih İnşaat, zorlu süreci geride bıraktı ve kentsel dönüşüm çalışmalarına tekrar başladı.

Elbistan Nezihkent Sitesi ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Elbistan Pusula'dan Ahmet Aksu'nun haberine göre; Yunus Emre Mahallesi’nde daire sahipleri ile süren uzun görüşmelerden sonra, proje yapımına onay verilen Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalar eski binaların yıkılması ile başlamış, birkaç binanın temelinin atılması ve inşaatın yükselmeye başlamasından sonra inşaat maliyetlerinin artışı sebebiyle, çalışmalara bir süreliğine durdurulmuştu.

Aradan geçen zaman için tekrar hesaplamalar yapıldı, Nezihkent Sitesi inşaatı tekrar başladı. 

Elbistan Nezihkent Sitesi ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Nezihkent Sitesi’nde 2020 yılı içinde 4 blok ve 160 konut ile 4 bin 500 metre kare dükkan yapımında önemli bir mesafe kat edilerek 2021 yılında teslim edilmesini hedeflediklerini ve çalışmaları bu doğrultuda devam ettirdiklerini ifade eden Nezih İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alagöz, "1989 yılında başladığımız inşaat sektöründe yılmadan usanmadan üretmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar onlarca bina yüzlerce daire yaptık. Bugün de önemli bir projeye imza atmanın mutluluğu içindeyiz. Şartlar bazen zorlaşsa da, bizim mücadeleci kimliğimiz önemli mesafeler kat etmemizi sağlıyor. İnşaat maliyetlerinin anormal artışı sonucu ara verdiğimiz Nezihkent Sitesi’nin inşasına yeniden, güçlü bir şekilde başladık. Daire sahiplerimize ve müşterilerimize taahhütlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. İlk hedefimiz 2021 yılı içinde sitenin önemli ölçüde tamamlanması ve teslimatlar vardır. Bütün her şeyin hesaplamasını yaptık, zorlukları aşmasını başardık. Nezihkent Sitesi hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Murat Kurum: 1 milyon 500 bin konutumuzu dönüştüreceğiz!


Geri Dön