27 / 04 / 2024

NFTnin özellikleri

NFTnin özellikleri

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem,NFT'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda NFT'lerin özelliklerini anlattı. 

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Dyson Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Dyson Toz Torbasız Elektrikli Süpürge diğer süpürgelere oranla kuru emiş türü ile çalışıyor. Gelişmiş motor gücü sayesinde yüksek kalitede emiş gücü sergiliyor.Peki minumum sessizlikte çalışan ürünün diğer özellikleri neler? 

Arçelik Siyah Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın, geniş iç hacim sayesinde buhar destekli pişirme özelliği ve 10 farklı pişirme fonksiyonu ile ilgi odağı haline geliyor. Peki Homojen pişirme nasıl oluyor? Mini fırının diğer özellikleri neler?

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir buhar kazanlı ütü gelişmiş motor gücü ve geniş su tankı hacmiyle kusursuz ütü performansı ortaya koyar. 3 yönlü otomatik kapanma özelliği ile kullanılmadığı an kendini kapatarak güvenli ortam oluşturur. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Vestel Ziyafet Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Çok Amaçlı Ziyafet Pişirici, 15 farklı pişirme programı ve sıcak tutma ayarı ile yemek ve çorbaları pratik ve hızlı pişirme konusunda öne çıkan elektrikli çok fonksiyonlu tenceredir. Peki bu tencerenin diğer özellikleri ve fiyat listesi nedir?

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Kahve ve Çay Makinesi aynı anda iki farklı içecek hazırlama tasarımına sahiptir. Geniş su haznesine sahip ürünün ayni anda 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi vardır. Peki kahve ve çay makinesinin diğer özellikleri neler?

Philips Taban Kameralı Buhar Kazanlı Ütü en uyguna nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Buhar Kazanlı ütü sessiz buhar teknolojisi,kaymaz çelik tabanı ve güçlü buhar tasarımı ile merak konusu oluyor. Sahip olduğu teknoloji ile dikey buhar sayesinde perdeler ya da gömlekler kolayca ütülenebiliyor. Peki ütünün diğer özellikleri neler?

Hoover Wi Fi Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Kurutma Makinesi 10 kilogram çamaşırı tek seferde ısı pompasıyla kurutma özelliğine sahiptir. Çamaşırları 15 farklı kurutma programı ile kurutur. Peki Hoover kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5101 bulaşık makinesi,13 kişilik kapasitesi, 5 yıkama programı ile tek seferde bir makine dolusu bulaşığı yıkar.Sahip olduğu fonksiyonlar ile hijyenik korumalı bir temizlik sunar. Peki Vestel BM 5101 bulaşık makinesi özellikleri neler?

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge , toz temizliği için geliştirilen başlığı ve 70 dakikaya kadar kullanılan pilleri sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Peki, ürünün diğer özellikleri neler?

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

No frost teknolojisine sahip Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacim ve hızlı dondurma özelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Ayarlanabilir cam raf sayesinde her şeyi dolaba sığdırmak mümkündür.İşte ürünün diğer özellikleri..

Bosch Serie 8 Çamaşır Makinesi’nin özellikleri ve teknik bilgileri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyen tüketiciler için en uygun ve en kaliteli çamaşır makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 8 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Özellikleri neler 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen tüketiciler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu esnada Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

NFTnin özellikleri Haberi

NFTnin özellikleri

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, NFT'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem'in Para Dergisi'ndeki 'NFT( Non-Fungible Token) nedir?' başlıklı yazısı şu şekilde;

NFT kelimesi, Non-Fungible Token ifadesinin kısaltılmış halidir. Dilimize "eşsiz, benzersiz token" olarak dönüştürülmüş olsa da NFT kısaltması, küresel olarak kabul edilmiş ve kullanılmıştır. NFT'leri diğer tokenlardan ayıran en büyük özellik, değiştirilemezlik ve birbirinin yerine geçememezliktir. “Fungible” tokenlar birbiri ile eşlenebilen, eşit değere sahip ve değişimi mümkün olan tokenlardır. Bu konuda itibari paralardan örnek verebiliriz. Herhangi bir 100 Türk Lirası ile başka bir 100 Türk Lirası her konuda birbirine eşittir. Birinden aldığınız 100 TL'nin yerine aynı parayı vermeniz gerekmemektedir. Başka bir 100 TL verebilirsiniz. Ethereum'da da aynı şekilde 1 ETH borç verdiğinizde aynı ETH’yi geri almanıza...