26 / 04 / 2024

Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5101 bulaşık makinesi,13 kişilik kapasitesi, 5 yıkama programı ile tek seferde bir makine dolusu bulaşığı yıkar.Sahip olduğu fonksiyonlar ile hijyenik korumalı bir temizlik sunar. Peki Vestel BM 5101 bulaşık makinesi özellikleri neler?



Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi
Vestel Bulaşık makinesi gelişmiş teknolojisiyle bulaşıklara hassas davranarak korumacı yaklaşır. Hijyen ön planda olan bulaşık makinesi geniş kapasite ve paslanmaz çelik gövde ile bulaşıklara zarar vermez. 

Hijyen 70 Teknolojisi

Vestel bulaşık makineleri, Hijyen 70°C programı veya  Süper 50' programı ile Ekstra Hijyen Opsiyonu beraber seçildiğinde bulaşıklarınızdaki bakterilerin*%99.99'unu ve virüslerin* %99,99’unu ortadan kaldırır.

Süper 50 dk Programı

Vestel bulaşık makinesi normal kirlilik düzeyindeki günlük bulaşıklarınızın tümünü sadece 50 dakikada yıkayar, durular ve kurutur.Kurutma fonksiyonu yenilenen “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye kadar ulaşan su sıcaklığı ile bulaşıklarınızın tertemiz yıkar.

Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi

Bulaşık makinelerinde geliştirdiği “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” sayesinde Vestel, değer verdiğiniz bardaklarınız ve tüm cam eşyalarınızda, çizilmelere ve kireçli suyun yarattığı korozyona karşı etkin bir koruma sağlar. Kurulum esnasında suyunuzun sertliğine göre yapılan ayarın ardından “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” devreye girer ve her yıkamadan sonra tüm cam ürünlerinizin ilk günkü parlaklığında kalmasını sağlar.

Geniş Kapasite

13 kişilik geniş kapasitesiteye sahip bulaşık makinesi ile tüm misafirlerinizi dilediğiniz gibi ağırlayabilirsiniz.Bulaşık makinesinin ayrıca cam ve diğer hassas ürün malzemelerini koruyan yıkama teknolojisi mutfak gereçlerinizi en ayrıcalıklı şekilde yıkayarak renklerinde solma meydana getirmez.

Peki Vestel bulaşık makinesinin sahip olduğu kurutma performansı ne işe yarıyor?


Geri Dön