26 / 04 / 2024

Hoover Hfdn 1L360ow-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hfdn 1L360ow-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hfdn 1L360ow-17 Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 5 farklı yıkama programı ve enerjiden tasarruf ettiren ergonomik yapısıyla ev hanımlarının tercih ettiği beyaz eşyalardan biri oluyor.



 Hoover Hfdn 1L360ow-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi
Bulaşık makinesi her evin vazgeçilmez beyaz eşyasından biridir. Ev hanımları bulaşık makinesi tercih ederken programların ve bulaşıklara zarar vermeyen tasarımının yanı sıra enerji verimliliği sağlamasıda önemlidir. İşte Hoover makinesi ihtiyaca cevap verir tasarıma sahiptir.

  • Hoover HFDN 1L360OW-17 bulaşık makinesinde farklı sürelere ve su sıcaklığına sahip 5 adet yıkama programı bulunuyor. Bu programların her biri, bulaşıkların tüm lekelerden ve kirlerden kolaylıkla arınmasını sağlarken aynı zamanda çizilmelere karşı korunmasını da sağlıyor.
  • Hoover programlı bulaşık makinesinin, ön panelinde gelişmiş, ergonomik bir LED ekran bulunuyor. Bu ekran sayesinde yıkama programlarının süresine dair detayları görüntüleyebilirsiniz. Ayni zamanda herhangi bir programı çalıştırabilir ve bitmesine kaç dakika kaldığını yine bu ekrandan görebilirsiniz.
  • Hoover markasına ait olan bu bulaşık makinesinde NFC bağlantı özelliği dikkat çekiyor. Bu sayede akıllı telefonunuza, makinenize uygun yıkama programlarını indirmeniz mümkündür. Sonrasında ise bu programları pratik bir şekilde makineye tanımlayabilir ve cihazınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirerek çalıştırabilirsiniz.
  • Bulaşıklarınıza uygun olan herhangi bir yıkama programını ergonomik LED ekranı kullanarak çalıştırdıktan sonra işlem tamamlandığında cihazınız sizi sesli olarak haberdar eder. 
  • Ürünün sahip olduğu diğer özelliklerden biri, sepet sistemidir. Makinede yer alan alt ve üst kısmında bulunan bu sepetler, özel tasarımları itibari ile daha fazla bulaşığı yerleştirmenize yardımcı olur.
  • Bununla birlikte üst sepetin yüksekliğini isteğinize ve ihtiyacınıza uygun biçimde ayarlayabilirsiniz.Kadeh gibi yüksek malzemeleri yerleştirdiğinizde üst sepetinizin seviyesini alçaltmak, ya da alt sepete geniş bir tencere veya tava koyduğunuzda üst sepeti yükseltmek yine sizin elinizdedir.İçerisine yerleştirdiğiniz malzemelerin yoğunluğuna ve kirine göre su kullanır ve bulaşık yıkama işlevini gerçekleştirir.

Peki ürünün teknik özellikleri neler ve en uygun fiyata nerede satılıyor? 
 


Geri Dön