26 / 04 / 2024

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? En uygun fiyatıyla nerede satılıyor? 

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? En uygun fiyatıyla nerede satılıyor? 

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Regal 5 programlı bulaşık makinesi; Program sayısı, enerji türü ve su tüketimindeki verimliliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi




Evlerin en temel ihtiyacı olan bulaşık makinesi, hızlı, tasarruflu ve hijyenik bulaşık yıkar. Elde yıkanan bulaşıktan çok daha az su ve deterjan kullanarak bulaşıkları temiz ve parlak hale getiriyor. Ev hanımları bulaşık makinesi alırken en çokta sağladığı bu avantajlara dikkat ediyor.

BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Regal BM 521 E enerji sınıfı 5 program bulaşık makinesi geniş iç haznesi ile çok sayıda bulaşığı içine alır.
Tabak, bardak, çatal ve kaşık gibi birçok farklı mutfak gerecinin yerleştirildiği özel bölümleri kullanışlıdır. Regal BM 521; 60 cm genişliğe, 60 cm derinliğe ve 85 cm yüksekliğe sahiptir. 

E enerji sınıfı olması ve 15.5 L/program su tüketimi ile tasarruf sağlar. Doğa dostu ürün, 5 program sayısı ile yüksek performans hizmeti gösterir.Avantajlı 221 dakika ekonomik program süresi sıklıkla kullanılır. C ses gücü sınıfı ve 49 dB ses seviyesi ile oldukça sessiz çalışarak gürültü kirliliğinin önüne geçer.Zaman erteleme programı sayesinde istediğiniz programı seçerek, gün içinde istediğiniz zamana ertelemek mümkündür. 

30 Dakika Hızlı Yıkama programı sayesinde bulaşıklarınız tertemiz! Bulaşıklarınızı yıkamak istiyorsanız ancak yeterli zamanınız yoksa bu program ideal bir programdır. Hassas Yıkama programı ile 40°C’de gönül rahatlığı ile makinede yıkayabilir temiz bulaşıklar elde edebilirsiniz. 

Bulaşık makineniz doluyken ayarlanabilir üst sepet özelliğiyle, sonradan yerleştirmek istediğiniz uzun şişe ve bardaklarınızı üst sepeti boşaltmadan, sadece yerini değiştirerek yerleştirebilirsiniz.Su tasarrufunda fark yaratan Aquazone özelliği sayesinde, Regal Bulaşık Makineleri tek seferde 9 lt su ile bütün bulaşığı yıkar.Katlanabilir teller sayesinde, dilediğiniz zaman boyutu büyük olan bulaşıklarınıza alan açabilmeniz mümkün. 

Peki Regal bulaşık makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor?


Geri Dön