26 / 04 / 2024

Vestel 5 Programlı Bulaşık Makinesi'nde 9 ay taksit imkanı! İşte Vestel 12 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel 5 Programlı Bulaşık Makinesi'nde 9 ay taksit imkanı! İşte Vestel 12 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi alacaklar, Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9 ay taksitle satışa sıunuldu. Peki 5 programlı Vestel bulaşık makinesi ne kadara satılıyor? İşte detaylar



Vestel 5 Programlı Bulaşık Makinesi nde 9 ay taksit imkanı! İşte Vestel 12 Mart 2023 fiyat listesi
Vestel bulaşık makinesi gelişmiş çeşitli yıkama programlarıyla hijyenik bulaşıklar ortaya koyar. Bunu yaparkende çeyizinizin en nadide parçaları olan cam ve porsenellere zarar vermez. 

Vestel bulaşık makineleri, hijyen 70°C programı veya  süper 50' programı ile ekstra hijyen opsiyonu beraber gerçekleştirildiğinde virüs ve bakterilerin tamamını yok ederek hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.Vestel bulaşık makinesi, bardak koruma teknolojisiyle, değer verdiğiniz bardaklarınız ve tüm cam eşyalarınızda, çizilmelere ve kireçli suyun yarattığı korozyona karşı etkin bir koruma sağlar. 

Cihaz yüksek temizlik performansıyla aynı zamanda enerjidende tasarruf etmenizi sağlar. Vestel bulaşık makinesin 5 farklı yıkama programı mevcuttur. E enerji sınıfında olan ürün 13 kişilik bulaşık yıkama kapasitesiyle tek seferde daha fazla bulaşık yıkar. Solo tip bulaşık makinesi 5 program sayısı ile daima aradığınız kaliteyi en mükemmel şekilde yerine getirir ve şıklığı ile mutfaklarınızda yerini alır.

Dilediğiniz her türlü programı bulaşık yoğunluğuna göre zahmetsizce ayarlayabilirsiniz.İç yüzeyinin dayanıklı paslanmaz çelik gövdesine ek olarak ayarlanabilir 2 adet raf sistemi tüm bulaşıklarınızı en kusursuz şekilde yerleştirmenizi sağlar. Bulaşıklarınızı yıkamak için bazen vaktiniz olmayabilir.

Peki Vestel bulaşık makinesindeki süper 50 dk programı nasıl bir işlev görüyor? Vesel bulaşık makinesi ne kadara satılıyor? 


Geri Dön