16 / 04 / 2024

NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral

NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral'a Sapanca'ya yaptığı yatırımlar için teşekkür plaketi takdim etti.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Demirbaş tarafından kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ömer Altun tarafından kuruldu.

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güngör Güngörmüş ve nurettin Tanrıverdioğlu ortaklığında kuruldu.

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Dursun Temel tarafından kuruldu.

Men Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Men Grup İnşaat Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Güngör tarafından kuruldu.

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Phaselis Bay Nisan 2021’de açılacak!

Pandemiye rağmen yer aldıkları sektörlerde yatırımlarına devam eden NG Grup, hızla büyümeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde NG Sapanca Enjoy’u hizmete açan  NG konukseverliğini bu kez Akdeniz'e taşıyacak.

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Baltaş, Gülan Baltaş ve Şirvan Baltaş ortaklığında kuruldu.

NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral Haberi

NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral'a Sapanca'ya yaptığı yatırımlar için teşekkür plaketi takdim etti.


Güral ailesinin Sapanca’ya yaptığı turizm yatırımları ile ilçeye ivme kazandırdığını ve Sapanca’nın önemli turizm merkezi haline gelmesinde büyük katkıları olduğunu belirten Yılmazer, Sapanca’ya yapılan yeni alışveriş merkezi ve otel yatırımlarından dolayı Nafi Güral ve Gülsüm Güral’a teşekkür ederek plaket takdim...