27 / 04 / 2024

NG Sapanca 2. Otel projesi

NG Sapanca 2. Otel projesi

NG Tasarım Otelcilik ve Turizm, Sakarya Sapanca Kırkpınar-Tepebaşı Mahallesi'ndeki 450 odalı otel projesine başlıyor..

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

Semt Güngören'de 84 adet daire satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev almak isteyenler bu tarihe şimdi bakın!

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 84 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 3 milyon 148 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların satış ihalesi hangi tarihte? 

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Semt Güngören'de 48 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen hemen baksın! 

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 48 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 2 milyon 830 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların ihalesi ne zaman? 

IMF, Türkiye’nin 2024 yılı enflasyon tahminini yüzde 35,2 olarak açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), yayınladığı raporda Türkiye ekonomisinin bu yıl 2.7 büyüyeceğini belirtirken, enflasyon rakamlarının 2 yıl daha çift haneli rakamlarda dolaşacağını öngördü.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın

Dolarda yükselişlerin başlayacağını öngören ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanlara kritik uyarılarda bulundu. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın!

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu, projeyi hangi firma inşa edecek? İşte detaylar...

6 bankada az önce peş peşe deprem! Akbank, Yapı Kredi, Garanti, ING ve 2 banka daha duyurdu! Hemen bir bakın!

6 bankada az önce peş peşe deprem yaşanıyor. Akbank, Yapı Kredi, Garanti, ING ve 2 banka daha duyurdu... Duyanlar inanamadı... Hemen bir bakın...

Elektrikli otomobillere 1.2 trilyon dolarlık dev yatırım geliyor!

Elektrikli otomobillere yapılacak yatırım iki katına çıkacak, yaklaşık 1.2 trilyon dolarlık yatırım yapılması öngörülüyor.

2 bankada kıyamet koptu! Hem Akbank hem de ING peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

2 bankada kıyamet koptu! Hem Akbank hem de ING ihtiyaç kredisi faiz oranlarındaki değişikliği peş peşe açıkladı. Hemen bu oranlara bakın...

NG Sapanca 2. Otel projesi Haberi

NG Sapanca 2. Otel projesi

NG Tasarım Otelcilik ve Turizm A.Ş. tarafından, Sakarya Sapanca Kırkpınar-Tepebaşı Mahallesi'nde “NG Tasarım 2.Otel Projesi” yapılıyor.

98 milyon 500 bin TL maliyetle hayata geçirilecek NG Tasarım 2.Otel Projesi, 450 oda kapasiteli inşa edilecek. 

Toplam kullanılabilir kapalı alanı 50 bin metrekare olan otel 2 adet bodrum kat, asma kat, zemin kat, M kat ve 5 normal kattan oluşacak şekilde planlandı.

Toplamda  bin 125 yatak kapasiteli olarak planlanan NG Sapanca 2. Otel projesinde farklı tipte odalar, presidental suit ve büyük suit odalar, restaurant, teras ve seyir alanı, çok amaçlı salonlar, sanat galerisi, resepsiyon, lobi, toplantı salonları, yüzme havuzları, kafe spa, fitness, sağlık merkezi, spor salonu, otopark vb. üniteler yer alacak.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek hafriyat çalışmaları 5 ayda...