26 / 04 / 2024

Nicky Panicci 

Nicky Panicci 

Nicky Panicci kendi restore ettiği Eagle Rock'taki mülkünü 2.3 milyon dolara sattı.

Nicky Panicci, Eagle Rock'taki evini 2.3 milyon dolara sattı!

Nicky Panicci kendi restore ettiği Eagle Rock'taki mülkünü 2.3 milyon dolara sattı.

Manchester United efsaneleri futbol oteli açıyor!

Manchester United'ın efsane yıldızları Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt. Old Trafford Stadı'nın hemen yanında futbol konseptinde bir otel açtılar. Merakla beklenen otel gelecek hafta hizmete giriyor.

Paris Hilton, Malibu'da ev arıyor!

Paris Hilton, işletmeci sevgilisi Cy Waits ile yollarını ayırdıktan sonra taşınma karan aldı. Yaz boyunca Malibu'da oturmak isteyen Hilton, önceki gün kız kardeşi Nicky ile kiralık evlere baktı

Nicky Panicci  Haberi

Nicky Panicci 

Nicky Panicci, Eagle Rock'ın tepelerinde bulunan şık evini 2.3 milyon dolara sattı. Ev eşsiz bir dekorasyon stiliyle gitarist Nicky Panicci tarafından restore edildi. Mülkte, Burl ahşabı ve Midcentury dekoruna ek olarak, özel rekor kasaları ve lav taşı şelalesi bulunuyor.

Mülkiyet üzerindeki iki yapıdan biri olan kubbe, dairesel bir meditasyon güvertesinden şehrin ve San Gabriel Dağları'nın panoramik manzarasını gören bir tepenin üzerinde oturuyor. Kemerli tavanlar ve yıldız şeklindeki pencereler açık kat planını dolduruyor ve döner merpen yatak odası, banyo ve müzik odasına iniyor.

Amerikan medyasında yer alan habere göre, toplam 2 bin 38 metrekarelik ana evde, üç yatak odası ve iki banyo bulunuyor. Kirişli tavanların altında bir oturma odası, tuğla duvarlı bir aile odası ve tadilatlı mutfak tipi...