29 / 03 / 2024

Manchester United efsaneleri futbol oteli açıyor!

Manchester United efsaneleri futbol oteli açıyor!

Manchester United'ın efsane yıldızları Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt. Old Trafford Stadı'nın hemen yanında futbol konseptinde bir otel açtılar. Merakla beklenen otel gelecek hafta hizmete giriyor.



Manchester United'ın '92 Kuşağı' diye anılan efsane futbolcuları, futbol konseptinde bir otel açtı. Hotel Football adındaki otele Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt ortak oldu. Her köşesinde buram buram futbol kokan bu otelin toplam maliyeti 24 milyon Sterlin tuttu. Manchester United'ın 'Düşler Tiyatrosu' diye adlandırdığı Old Trafford Stadı'nın yanı başında olan Hotel Football gelecek hafta açılıyor. 


133 odası var Merakla beklenen otel 133 oda kapasiteli. Otelin inşaatından önce Ryan Giggs ve Gary Neville, Salford Üniversitesi öğrencilerine 'Futbol sizin için ne ifade ediyor" diye sorup bunu resmetmelerini istemişler. Bu tablolar şimdi otelin odalarının duvarlarını süslüyor. 

Çatısı futbol sahası oldu Futbolun efsane isimleri otelin inşaatıyla yakından ilgilendi. Otelin çatı katında inşaat işçileriyle futbol oynayan eski oyuncular buranın futbol sahası olarak kalmasına karar verdi. Manchester United taraftarları önce Old Trafford'da maça gidecek. Maçtan sonra otelin Stadium Siute adı verilen restoranında Garry Neville, Giggs ya da Scholes'un yarım saat sürecek maç analizini şampanyasını yudumlayarak dinime fırsatı yakalayacak. 


240 sterlin Otelin odaları maç günleri 240 sterline satılacak. Yıl boyunca Football Hotel'de kalmak isteyenler ortalama 90 sterlin ödeyecek. Otelde bira, Manchester publarındakinden (3.5 sterlin) daha pahalıya satılmayacak. 


Yurt


Geri Dön