20 / 04 / 2024

Nicky Butt

Nicky Butt

Manchester United'ın efsane yıldızları Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt. Old Trafford Stadı'nın hemen yanında futbol konseptinde bir otel açtılar. Merakla beklenen otel gelecek hafta hizmete giriyor.

Vanguard Group Prodüksiyon Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanguard Group Prodüksiyon Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 300 bin TL sermaye  Asım Badar Butt tarafından kuruldu. 

Nicky Panicci, Eagle Rock'taki evini 2.3 milyon dolara sattı!

Nicky Panicci kendi restore ettiği Eagle Rock'taki mülkünü 2.3 milyon dolara sattı.

Global İnvest Partner Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvest Partner Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adeel Shuja Butt ve Faheem Babar ortaklığında kuruldu.

Manchester United efsaneleri futbol oteli açıyor!

Manchester United'ın efsane yıldızları Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt. Old Trafford Stadı'nın hemen yanında futbol konseptinde bir otel açtılar. Merakla beklenen otel gelecek hafta hizmete giriyor.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi 25 Ocak'ta açılacak!

BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı yanında yaptırılan ve 25 Ocak Cumartesi günü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından açılacak olan bilim ve teknoloji merkezi, Bursa’da büyük bir boşluğu dolduracak...

Paris Hilton, Malibu'da ev arıyor!

Paris Hilton, işletmeci sevgilisi Cy Waits ile yollarını ayırdıktan sonra taşınma karan aldı. Yaz boyunca Malibu'da oturmak isteyen Hilton, önceki gün kız kardeşi Nicky ile kiralık evlere baktı

Selim Yedikardeş: Adliye binası BUTTİM 'e yapılmalı!

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve  İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş, Bursa 'ya  düşünülen yeni adliye binasının BUTTİM 'e yapılması teklifinde bulundu...

Nicky Butt Haberi

Nicky Butt

Manchester United'ın '92 Kuşağı' diye anılan efsane futbolcuları, futbol konseptinde bir otel açtı. Hotel Football adındaki otele Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt ortak oldu. Her köşesinde buram buram futbol kokan bu otelin toplam maliyeti 24 milyon Sterlin tuttu. Manchester United'ın 'Düşler Tiyatrosu' diye adlandırdığı Old Trafford Stadı'nın yanı başında olan Hotel Football gelecek hafta açılıyor. 


133 odası var Merakla beklenen otel 133 oda kapasiteli. Otelin inşaatından önce Ryan Giggs ve Gary Neville, Salford Üniversitesi öğrencilerine 'Futbol sizin için ne ifade ediyor" diye sorup bunu resmetmelerini istemişler. Bu tablolar şimdi otelin odalarının duvarlarını süslüyor. 

Çatısı futbol sahası oldu Futbolun efsane isimleri otelin inşaatıyla yakından ilgilendi. Otelin çatı katında inşaat işçileriyle futbol oynayan eski oyuncular buranın futbol sahası olarak kalmasına...