25 / 04 / 2024

Manchester United futbol oteli

Manchester United futbol oteli

Manchester United'ın efsane yıldızları Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt. Old Trafford Stadı'nın hemen yanında futbol konseptinde bir otel açtılar. Merakla beklenen otel gelecek hafta hizmete giriyor.

Futbol kulüpleri kripto paralar için 350 milyon dolardan fazla harcadı!

Futbol kulüpleri, tartışmalı kripto "taraftar tokenları"nın satışını yaparak yüz milyonlarca dolar gelir kazandı. Kriptolar için yapılan harcamanın 350 milyon dolardan fazla olduğu belirlendi.

Futbol kulüplerinin kripto paraları değerlenecek mi?

Futbol kulüpleri de kripto para piyasasına çoktan dahil oldu. Süper Lig’den ya da alt ligden kulüpler rekabette geri düşmemek amacıyla kapısını çalan bu gelir değişikliğine “hayır” demedi. Peki sonuç ne oldu?

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaher Dakelbab tarafından kuruldu.

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çakan tarafından kuruldu.

United Investment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Investment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustapha Bsat tarafından kuruldu.

Amerika'daki kara delikli futbol stadyumunun inşaatı tamamlandı!

65 bin seyirci kapasitesine sahip Kara delikli futbol stadyumunun inşaat çalışmaları tamamlandı...

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulaf Alabbas tarafından kuruldu.

United Project Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

United Project Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Kırar ve Mustafa Ergül tarafından kuruldu.

United Standard Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

Manchester United futbol oteli Haberi

Manchester United futbol oteli

Manchester United'ın '92 Kuşağı' diye anılan efsane futbolcuları, futbol konseptinde bir otel açtı. Hotel Football adındaki otele Ryan Giggs, Neville kardeşler, Scholes ve Nicky Butt ortak oldu. Her köşesinde buram buram futbol kokan bu otelin toplam maliyeti 24 milyon Sterlin tuttu. Manchester United'ın 'Düşler Tiyatrosu' diye adlandırdığı Old Trafford Stadı'nın yanı başında olan Hotel Football gelecek hafta açılıyor. 


133 odası var Merakla beklenen otel 133 oda kapasiteli. Otelin inşaatından önce Ryan Giggs ve Gary Neville, Salford Üniversitesi öğrencilerine 'Futbol sizin için ne ifade ediyor" diye sorup bunu resmetmelerini istemişler. Bu tablolar şimdi otelin odalarının duvarlarını süslüyor. 

Çatısı futbol sahası oldu Futbolun efsane isimleri otelin inşaatıyla yakından ilgilendi. Otelin çatı katında inşaat işçileriyle futbol oynayan eski oyuncular buranın futbol sahası olarak kalmasına...