28 / 03 / 2024

Nida Park Kozyatağı

Nida Park Kozyatağı

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarı Mipim 2013'te yerini alan Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni projelerinden bahsetti. Firma, 2014 yılı için 4 farklı proje için düğmeye bastı...

Nida Park Küçükyalı satılık daireler!

1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen Nida Park Küçükyalı projesinde de Emlak Konut ödeme kampanyası geçerli. Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor.

Nida Park Küçükyalı fiyatları!

Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin parkı imara açıldı!

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin içerisindeki park, plan değişikliği ile imara açılıyor. CHP'li Doğan: Plan yasalara aykırı ve rant uğruna yapıldı.

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi!

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi 2+1'lerde 550 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Nida Park Kayaşehir ev fiyatları!

Nida Park Kayaşehir ev fiyatları 2+1 dairelerde 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu teslim tarihi!

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu projesinde satış fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim olacak...

Nida Park Bomonti Şişli iletişim!

Nida Park Bomonti Şişli iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek projede 536 konut yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş daire fiyatları!

Toplamda 7 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nida Park Beşiktaş konut projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Nidapark Beşiktaş daire fiyatları...

Nida Park Seyrantepe iletişim!

Nida Park Seyrantepe konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Nida Park Seyrantepe iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi!

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizde ulaşabilirsiniz. Projedeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor ve 349 metrekare kadar ulaşıyor.

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi!

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi kapsamında daireler 621 bin TL'den satılıyor. Proje TT Arena stadına 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede inşa ediliyor.

Nida Park Seyrantepe satılık!

Nida Park Seyrantepe satılık daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 317 adet daire bulunuyor.

Beşiktaş Nida Park fiyat listesi!

Beşiktaş Nida Park fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanan Nida Park Beşiktaş projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Nida Park Kozyatağı Haberi

Nida Park Kozyatağı

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2014 yılı içinde yapımına başlayacağı 4 farklı projenin detayları şöyle;


1- Nida Park Seyrantepe!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Nida Park Seyrantepe'nin 2013 yılı içinde satışa sunulması bekleniyor. 2014 yılının 4. çeyreğinde teslimleri yapılacak olan proje, konut bloğu olacak.

Toplam inşaat alanı 60 bin metrekare olarak hesaplanan Nida Park Seyrantepe'nin satılabilir inşaat alanı ise 40 bin metrekare.


2- Nida Park Çengelköy!

İstanbul Çengelköy'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Nida Park Çengelköy'ün bu yıl satışa çıkarılması bekleniyor. 2014'ün sonunda teslim edilecek olan projenin inşaat alanı 25 bin metrekare ve satılabilir alanı ise 16 bin metrekare.


3- Nida Park Bomonti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 2014 yılı içinde İstanbul Maslak'a bağlı Bomonti'de Nida Park Bomonti'nin temelini atacak. Projenin teslimleri 2016 yılının 3. çeyreğinde gerçekleştirilecek.

Toplam inşaat alanı 180...