25 / 04 / 2024

Nida Park Seyrantepe ne zaman teslim

Nida Park Seyrantepe ne zaman teslim

İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Seyrantepe bölgesinde inşa edilen Nida Park Seyrantepe projesi 9 bin 315 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Nrs Proje Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nrs Proje Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Nida Yılmaz tarafından kuruldu.

Nida Dizayn Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nida Dizayn Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Elmas tarafından kuruldu.

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat        Özdülger tarafından açıldı.

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Anas Korfanoğlu tarafından kuruldu.

Ömsa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömsa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kökmen, Nida Kökmen ve Salih Kökmen ortaklığında kuruldu.

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Nida Life Beylik Evler Sitesi'ndeki 204 daire icradan satılıyor!

Esenyurt Piri Resi Mahallesindeki Nida Life Beylik Evler Sitesi'nde yer alan 204 adet konut icradan satışa çıkarıldı.

Nida Park Küçükyalı satılık daireler!

1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen Nida Park Küçükyalı projesinde de Emlak Konut ödeme kampanyası geçerli. Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor.

Nida Park Küçükyalı fiyatları!

Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi!

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi 2+1'lerde 550 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Nida Park Kayaşehir ev fiyatları!

Nida Park Kayaşehir ev fiyatları 2+1 dairelerde 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu teslim tarihi!

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu projesinde satış fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim olacak...

Nida Park Seyrantepe ne zaman teslim Haberi

Nida Park Seyrantepe ne zaman teslim

28 ve 20 katlı 2 bloktan oluşan Nida Park Seyrantepe projesi içerisinde yer alan dairelerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Seyrantepe Nida Park projesi lokasyon olarak; Türk Telekom Arena Stad'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede konumlanıyor.


Nida Park Seyrantepe projesi toplamda 317 adet konuttan meydana geliyor. Projede,  açık - kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spor alanı, çocuk oyun alanı, 506 araçlık otopark, 6 bin 452 metrekare yeşil alan gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


İçerisinde;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Nidapark Seyrantepe projesi, toplam 73 bin 141 metrekare inşaat alanına sahip. 


Nida Park Seyrantepe projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçiriliyor. 


Telefon: 444 4...