05 / 05 / 2024

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018!

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. 

Nidakule Kayaşehir'de 0,98 faiz fırsatı!

Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. Projede kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

Nidakule Kayaşehir indirim kampanyası 2018!

Nidakule Kayaşehir Türkiye İçin Kazanç Vakti kapsamında uygulanan indirim kampanyası ile yüzde 10 indirim yapılıyor...

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları!

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 140 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 140 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Proje kapsamındaki konutlar yüzde 12 peşin, 180 ay vade ile satıldı.

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de 140 adet konutu kura ile satışa çıkaracak. TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra yapılacak. 

Kayaşehir 140 Konut kura sonuçları 23.07.2018!

5819 Sayılı Kanun ile Konut Alma Hakkı Bekleyenler için İstanbul Kayaşehir 140 adet konut satışı yapılacak. Kura çekimi 23 Temmuz'da gerçekleşecek, kura sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları Haberi

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları

İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Nidakule projesinde satışlar devam ediyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.

26 katlı tek blok halinde yükselen projenin her katında 8 ofis bulunuyor. Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Restoran, mağaza ve eğlence alanlarının da yer aldığı projedeki ofisler 90, 124, 430 ve 860 metrekare alanlara sahip. Pronin teslimleri Mart 2019'da yapılacak.

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları
Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek olan Nidakule Kayaşehir'de kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor. Yüzde 10 indirimli fiyatların da sunulduğu kampanyada yüzde 10 peşinat ödemek yeterli oluyor.

Ayrıca kampanya kapsamında döviz veya altınını bozdurarak peşinatını getirenin kazancı 12 ay boyunca garanti altına alınıyor. Sınırlı sayıda ve sınırlı süre için geçerli olan kampanya 31 Ekim 2018 tarihinde sona...